Gündem

Tatile Çıkmak İçin Parayı Bulmayı Beklemenize Gerek Kalmadı; Ziraat Bankası Az Önce Açıkladı! Müşterilerinin Tatil Masraflarını Karşılayacak! Sadece…

Son dönemlerde çok kazandıran kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, temelde bir kamu bankası olması nedeniyle avantajlı hizmet prensibini ilke edinmiş bulunuyor. Avantajlı hizmet prensibi kapsamında müşterilerinin her alışverişlerinden kazanmasını sağlayacak olan kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte kampanyalarının yönünü de tatil harcamalarına çeviriyor.

Hem turizmi desteklemek hem de yıl boyunca çalışmaktan yorulmuş olan müşterilerinin masrafları düşünmeden tatil yapabilmesini sağlamak adına düğmeye basmış olan Ziraat Bankası, yeni kampanyası kapsamında müşterilerinin tatil alışverişlerine hediye TL’ler veriyor. TL değerinde Bankkart Lira’lar sayesinde müşterilerinin bir sonraki alışverişlerini bedavaya getirmesini sağlayan Ziraat Bankası, böylelikle müşterilerinin tatillerinin bir kısmını da karşılamış oluyor.

Ziraat Bankalılar Tatile Çok Kolay Çıkıyor

Tatile çıkacak müşterilerinin karşısına efsane bir kampanya ile çıkmış olan Ziraat Bankası, TatilBudur ile yeni bir iş birliğine gidiyor. Ziraat Bankası’nın gerçekleştirdiği bu iş birliği kapsamında; Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile 1 Nisan ile 30 Nisan 2022 tarihleri arasında TatilBudur’dan tek seferde 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışveriş yapan herkese 500 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Bunun yanı sıra TatilBudur harcamalarına bir de taksit avantajı sağlayan Ziraat Bankası, yaz otellerinde peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatı ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Katılım ile yararlanabilecek bir kampanya hazırlamış olan Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını da müşterileri ile paylaşmış bulunuyor.

Ziraat Bankası ile Tatillerin 500 TL’si Bedavaya Geliyor

Müşterilerinin tatillerinin 500 TL’sini karşılayan Ziraat Bankası, bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerini Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarına yönlendiriyor. SMS ile bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların ise yapması gereken tek şey TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS göndermek oluyor. Harcamaların Bankkart POS cihazlarından yapılması şartını arayan Ziraat Bankası, bu kampanyadan kazanılacak olan Bankkart Liraları ise 12 Mayıs 2022 tarihine kadar müşterisinin hesabına aktarıyor. Bu Bankkart Liraların harcanması için 1 ay süre vermiş olan Ziraat Bankası, 12 Haziran 2022 tarihine kadar kullanılmamış olan Bankkart Liraları 13 Haziran 2022 tarihinde geri alıyor. Öte yandan Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart gibi kart sahipleri bu kampanya kapsamından yararlanamıyor.

İlgili Makaleler