Gündem

Migros Yeni Fiyatlarını Açıkladı; Ayçiçek Yağlarında Rakiplerine Fark Etti! Migros 5 Litre Ayçiçek Yağı Kaç TL? İşte Yeni Fiyatlar…

Büyük indirime imza atması ile tanınan marketlerden biri olan Migros, yeni dönemde de bu indirimlerini sürdürüyor. Özellikle Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gıda ürünlerinin fiyatlarını adeta dibe çekmiş olan Migros marketleri, vatandaşın cebini yormaya başlamış olan ayçiçek yağlarını da indirime sokmayı unutmuyor. Üstelik, Migros marketlerinde indirimli olarak satılan ayçiçek yağlarının her boyuta da bulunuyor.

Mutfağın temel ihtiyaçlarından biri olan ayçiçek yağlarında uygun fiyat politikası ile satış yapan Migros, yetmez deyip bu fiyatların üzerinden bir de Ramazan ayı indirimi gerçekleştirmiş bulunuyor. Ramazan ayı boyunca indirimli ürünleri ile müşterilerine hizmet verecek olan Migros marketleri, bu haftaki indirimleri arasına hemen hemen her marka ve boyutta ayçiçek yağlarını almış bulunuyor.

Migros’tan Devrim Niteliğinde İndirim

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros marketleri, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da müşterilerinin cebini düşünmeye devam ediyor. Sofraların dolup, taşabilmesi için ayçiçek yağlarında devrim niteliğinde bir indirim gerçekleştirmiş olan Migros marketleri, pek çok markanın 1 ve 2 litrelik şişelerini taban fiyata çekmiş bulunuyor. İşte, güncel Migros ayçiçek yağı fiyatları:

  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 1 L – 46 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 1 L – 47,90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 1 L – 48 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1 L – 48 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 2 L – 93 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 2 L – 93 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 L – 93 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 L – 92 TL
  • Turna Ayçiçek Yağı 2 L – 56 TL

Migros’tan Görülmemiş Ayçiçek Yağı Fiyatları

Bu hafta itibariyle indirimli ürünleri arasına 1 ve 2 litrelik ayçiçek yağlarını almış olan Migros marketleri aynı zamanda 3 ve 4 litrelik ayçiçek yağlarında da ciddi indirimler gerçekleştirmiş bulunuyor. Bu kapsamda 3 litre Yudum marka ayçiçek yağını 129 TL’den satmaya başlayan Migros marketleri, 4 litrelik Yudum marka teneke ayçiçek yağını ise sadece 159 TL’den müşterilerine sunuyor. Asıl indirimini Orkide marka ayçiçek yağlarında gerçekleştirmiş olan Migros marketleri, bu markanın 3 litrelik şişesinin fiyatını 129 TL’den 109 TL’ye indirmiş bulunuyor. Öte yandan Migros marketlerinde 4 litrelik Orkide marka ayçiçek yağı ise, sadece 158 TL’den satılıyor.

İlgili Makaleler