Gündem

Bu Dört Bankaya SMS Atın, Arkanıza Yaslanın; İstediğiniz Nakit Destek Anında Hesabınıza Geçsin! Üstelik Kefilsiz! SMS İle Kredi Başvurusu İçin…

Kredi çekerken vatandaşların dikkat ettiği ilk etmenler uygun faiz ve esnek geri ödeme planları iken, ikinci etmen nakit ihtiyacına hızlı cevap verilebilirlik oluyor. Piyasanın en hızlı ihtiyaç kredisini veren bu bankalar, vatandaşların acil akit ihtiyaçlarını evden çıkmadan tek bir SMS ile karşılaşmasını sağlıyor.

Bankaların kendi arasında rekabet ettiği konulardan biri olan hızlı bankacılık hizmetleri, son birkaç yıldır SMS ile kredi verilmesini de mümkün hale getirmiş bulunuyor. Belli numaralara gerekli kişisel bilgilerini atanlara anında nakit finansmanı sağlayan Yapı Kredi Bankası, Denizbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank acil nakit ihtiyaçlarına sadece dakikalar içerisinde çözü üretiyor.

Özel Bankalar Arasında SMS İle Kredi Verme Yarışı Devam Ediyor

Özel bankacılık sektöründe önemli işlere imza atan kurumlar olan Yapı Kredi Bankası ve Denizbank, SMS ile kredi konusunda da öncü olan konumda yer alıyor. Bu bağlamda SMS ile kredi faiz oranlarını Yapı Kredi Bankası yüzde 2,84 oranından başlatırken; Denizbank, yüzde 2,47’den başlatıyor. BDDK kararı gereği vade seçenekleri sabit olan her iki banka da 50 bin TL ve altındaki tutarlar için 36; 50 bin TL üzerindeki tutarlar içinse 24 ay vade sunabiliyor. Yapı Kredi Bankası’nın SMS ile kredisinden yararlanmak için “Bireysel (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Geliriniz (boşluk) Doğum Tarihinizi (GGAAYYYY) yazıp 4411’e göndermek yeterli oluyorken; Denizbank’ın SMS ile kredisinden yararlanmak için telefonundan “KREDİM” yazarak T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini GG.AA.YYYY formatında mesaja ekleyip 3280’e SMS atmak gerekiyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’ndan ortalama faiz ve en uzun vade seçeneği ile çekilecek olan bir 15.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri, 729,52 TL oluyorken; Denizbank’ın şartlarında çekilecek olan 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisi minimum ödeme tutarları aylık 455,58 TL oluyor.

Kamu Bankaları Da SMS İle Kredi Dönemini Başlatıyor

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ta aynı BDDK düzenlemesine tabi olduğu için 36 aya varan ihtiyaç kredilerini SMS ile sağlıyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası’nın SMS kredisinin faiz oranları yüzde 1,74’ten başlarken; Vakıfbank’ın SMS kredisinin faiz oranları sadece 1,55’tan başlıyor. Ziraat Bankası’nın avantahlı SMS kredisinden yaralanmak için TUKETICI yazıp birer boşluk bırakarak T.C. Kimlik No, kredi tutarı, vade ve aylık net geliri yazmak ve 4747’ye kısa mesaj göndermek yeterken; Vakıfbank, KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Geliri yazıp 5724’e kısa mesaj atılmasını talep ediyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın şartlarında çekilecek olan 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri 401,71 TL olurken; Vakıfbank’ın şartlarında 410,97 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler