Özel sektör İş İlanları

BİM Marketler En Az İlköğretim Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı

BİM Marketler tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza haftalık olarak duyuruyoruz. 

İlanlarında kısa süreli aralıklarla güncellemeler yapan BİM Marketler son güncellemesinde çok sayıda yeni kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. 

En az ilköğretim ve lise mezunu adaylar arasından işçi alımları yapacak olan firma yine lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur personel alımları yapacak. 

BİM MARKETLER İŞÇİ VE PERSONEL ALIM İLANI

Firma tarafından yayımlanan ilanlarda bazı kadrolar adaylardan çok sayıda özel koşul talep edilirken diğer kadrolar için genel başvuru koşullarının sağlanması yeterli oluyor. 

Bu kapsamda ilan metninde yer alan bu kadroları alım yapılacak pozisyona göre aktarıyoruz.

Memur Personel Kadroları

Bu pozisyonlara yapılacak personel alımlarında yer alan açık kadrolar şunlar; Gıda Mühendisi, Bilgi İşlem Asistanı, Yönetici Adayı, Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı, Muhaseve Personeli

İşçi Kadroları

BİM Marketler tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan işçi kadroları ise şunlar; Depo Sevkiyat Şoförü (en az ilköğretim mezunu) Depo Personeli, Perakende Satış Elemanı, Unlu Mamüller Personeli, Mağaza Personeli (Engelli), Taze Gıda Personeli, Meyve-Sebze Personeli, Et-Şarküteri Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Kozmetik Personeli, Mağaza Mal Kabul Personeli, Kasa Reyon Personeli.

BAŞVURU KOŞULLARI

Her firmanın personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları BİM personel alım ilanında da yer alıyor. 

Adaylardan sağlanması bu koşullar genellikle mağazacılık sektörü için kariyer planlaması yapan her adayı sağlamaları gereken şartlardan meydana geliyor.

Kadro için belirlenen öğrenim şartını sağlayabilen, Müşterileri talepleri doğrultusunda bölümünde etkili hizmeti sunabilen, Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Dinamik, prezantabl, iletişim yeteneği ve ikna kabiliyeti kuvvetli, Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik, güler yüzlü, Takım ruhuna sahip, motivasyonu yüksek, Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirecek.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanı için başvuru da bulunacak adaylar başvurularını BİM’in internet sitesi üzerinden yapacaklar. Başvurular elektronik olarak yapılacak olup aşağıda yer alan bağlantı üzerinden yapılabilir.

İlanlara Ulaşmak İçin Aşağıdaki Adımları İzleyebilirsiniz.

BİM İlanları için; https://bit.ly/2PL9Xki

NOT: Bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir