Kamu Haberleri

PTT 154 Yedek Adaydan Gişe Memuru Alımı Yapacağını İlan Etti

PTT 2018/1 personel alımları için İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla bir duyuru yayımladı. 

Söz konusu duyuruda yedek adaylar arasından personel alımı yapılacağı bilgisini verene kurum alımların hangi kadro ve sayıda olacağını da açıkladı. 

154 GİŞE MEMURU ATAMASI YAPILACAK

PTT tarafından yayımlanan basın açıklamasında yedek aday planlamasının Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik) pozisyonlarına yapılacağı açıklandı. Bu kadrolar için ise 154 personel atanacak. 

Bu atamalar için yedek adaylara Psikometrik inceleme testi uygulanacak. Gazi Üniversitesi tarafından yapılacak inceleme testi hakkında PTT detaylı bilgileri basın açıklamasında yayımladı. 

PTT İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yedek aday planlamasına dair şu bilgileri verdi.

* Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik) pozisyonlarına yedek olarak sıralamaya giren adaylara Gazi Üniversitesi tarafından Psikometrik inceleme yapılacaktır.

* Psikometrik inceleme testi, 29.06.2019 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Psikometrik inceleme testi süresi 120 (yüz yirmi) dakika olup test saat 10:00 da başlayacak ve 12:00 de tamamlanacaktır.

* Psikometrik inceleme testine ilişkin Gazi Üniversitesi tarafından 21.06.2019 tarihinde http://gazisem.gazi.edu.tr internet adresinde duyuru yapılacak ve Gazi Üniversitesince adayların cep telefonlarına bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

* Adaylar Psikometrik inceleme testi giriş belgelerini 24.06.2019 tarihinden itibaren http://gazisem.gazi.edu.tr internet adresinden temin edeceklerdir. 

PTT 154 yedek aday ataması için yayımlanan liste için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir