Gündem

Trendyol’dan Alışveriş Yapmadan Önce Bu Kampanyaya Mutlaka Göz Atın; Çünkü, Her Alışveriş Anında Kazandıracak! Üstelik Bu Alışverişler…

Türkiye’nin en büyük e-Ticaret sitelerinden biri olan Trendyol, giyimden ev dekorasyon ürünlerine; yemekten market alışverişlerine kadar pek çok alanda verdiği hizmetiyle her geçen gün daha çok tercih edilmeye başlanıyor. Şimdilerde bahar fırsatlarını vatandaşların kapısına kadar getiren Trendyol, çok çeşitli bankalar ile de anlaşmalara vararak, alışverişleri daha cazip hale getiriyor. O bankalardan biri olan Anadolubank ise, yeni Trendyol kampanyasını açıklamış bulunuyor.

Verdiği cazip hizmetlerini artırmaya devam eden Anadolubank, her geçen gün kazandıran kampanyaları ile müşterilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu kez müşterilerinin evden çıkmadan alışveriş yaptıkları Trendyol alışverişlerini kazançlı hale dönüştürmek için düğmeye basmış olan Anadolubank, en kazançlı Trendyol kampanyasına imzasını atıyor. Bu kampanyasına dair önemli açıklamalarda bulunan Anadolubank, kampanyanın detaylarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

Anadolubank ve Trendyol İş Birliği Kazandırıyor

Trendyol alışverişlerine hem indirim hem de taksit yapacağını duyurmuş olan Anadolubank, yeni kampanyası ile kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Anadolubank’tan gerçekleştirilen kampanya açıklamasına göre; Anadolubank Worldcard ile yapılacak olan Trendyol alışverişlerine hem 50 TL indirim ve hem de peşin fiyatına 3 taksit fırsatı veriliyor. 24 Ocak ile 30 Nisan 2022 tarihleri arasında Trendyol’dan tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak olan Anadolubank kampanyası, müşterilerine özel olarak anında 50 TL indirim yapıyor. Ödeme esnasında bu indirimi hesaba yansıtan Anadolubank, uygun alışverişi de mümkün hale getirmiş bulunuyor.

Anadolubank’ın Yeni Trendyol Kampanyası Çok Ses Getiriyor

Kampanyasının kapsamına dair detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan Anadolubank, yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için bu indirimi uyguluyor. Her müşterisini kampanyadan sadece bir kez yararlandıracak olan Anadolubank, Trendyol cüzdan ile yapılan alışverişleri kampanya kapsamına almıyor. Aynı zamanda Trendyol gıda alışverişlerini kampanya kapsamında saymayan Anadolubank; altın, dijital ürün ve cep telefonu butikleri hariç tüm butikler için bu indirimi uyguluyor. Diğer Trendyol indirimleri ile birleştirilemeyecek bir kampanya hazırlamış olan Anadolubank, 2. ürün 1 TL ve sepette ek yüzde 30 indirim vb. gibi özel kampanyaları yine kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Sanal kart ile yapılan harcamaları da kampanya kapsamında değerlendiren Anadolubank, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden ödemelerin yapılması konusunda da müşterilerini uyarıyor.

İlgili Makaleler