Gündem

Akaryakıt Alan Vatandaşları İlgilendiriyor; Her Benzinlikten Alınan Akaryakıtlar İçin Geçerli Olacak! Opet, Shell, BP, Petrol Ofisi Fark Etmiyor! Üstelik…

Son dönemlerde giderek artan fiyatları ile vatandaşların ağır harcama giderlerinden biri olarak karşımızı çıkan akaryakıt fiyatları, bankaların da dikkatini çekmiş bulunuyor. Kredi ve banka kartı gibi hizmetlerinin kullanımlarını daha cazip hale getirmek için uğraşan bankalar, bu kapsamda özellikle akaryakıt alımlarında müşterilerine avantajlar sağlayarak bunu gerçekleştirmeye sağlıyor. Bu kapsamda belirli markalar ile iş birliğine giden bankalar, o markalardan alınacak olan akaryakıtlar için indirimler sağlıyor. Ancak, bu kampanya her istasyonda da geçerliliğini koruyor.

Türkiye’nin diğer bankalarına nazaran daha yeni bir bankası olan Burgan Bank, kuruluşunun hemen ardından ON isimli dijital bankacılık hizmetini de müşterileriyle buluşturmuş bulunuyor. Burgan Bank’ın şubesiz bir kolu olarak hizmet veren ON, gerçekleştirdiği cazip kampanyalar ve sunduğu avantajlı faiz oranları her geçen gün büyüyen bir banka olma yolunda ilerliyor. Bu kapsamda hiç görülmemiş bir akaryakıt kampanyası geliştirmiş olan ON, hiçbir kısıtlama olmadan alınacak olan tüm akaryakıt harcamalarında müşterilerine iade TL’ler veriyor.

ON, Akaryakıt Alımlarını Bedavaya Getiriyor

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim
Akaryakıt Fiyatlarına İndirim

Avantajlı kampanyaları ve yenilikçi anlayışı ile dikkat çeken bankalardan biri olan ON, ilk kez ON’lu olacak olan müşterilerine çok özel bir akaryakıt alımı kampanyası hazırlamış bulunuyor. Bu kampanya kapsamında, Nisan ayı sonuna kadar ON banka kartı ile dilenilen akaryakıt istasyonundan toplamda yapılacak olan 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına anında 100 TL iade veriliyor. Bu sayede akaryakıt alımı gerçekleştiren ON müşterileri, akaryakıtlarının 100 TL’sini bedavaya getirmiş oluyor. Öte yandan ON’un avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlanmak için; ON’u indirip, “Müşteri Olmak İstiyorum” formunu doldurduktan sonra yararlanmak mümkün hale geliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için ise ON’lu olduktan sonra “ON banka kartı” talep etmek gerekiyor.

Akaryakıt Harcama Limitinin Tek Seferde Doldurulması Şartı Aranmıyor

Yeni kampanyasının kapsamına dair önemli açıklamalar gerçekleştirmiş olan ON, 500 TL’lik akaryakıt harcamasının tek seferde yapılmasını şart koşmuyor. Nisan ayı boyunca yapılan akaryakıt harcamalarını 500 TL’yi aşmasını şart koşan ON, bu şartını yerine getiren banka müşterilerine yaptığı harcamanın 100 TL’sini geri iade ediyor. Mevcutta ON müşterisi olanları bu kampanyadan yararlandırmayan ON, sadece 18 Mart 2022 tarihinden sonrasında banka müşterisi olacak olan vatandaşları bu kampanyasından yararlandırıyor. Kampanya kapsamında kazanılan geri iadeye, 5 Mayıs 2022 gün sonunda müşterisinin ON Banka Kartı’na yükleyen ON, bu kampanya ile daha önce duyurduğu Ramazan Kampanyası’nın birleştirilmesine izin vermiyor.

İlgili Makaleler