Gündem

Denizbank, Müşterisinin Bir Sözüne Anında Nakit Ödeme Yapıyor! Böyle Kampanya Yılda Bir Kez Gelir! Başvurular İçin…

Günümüzde en yaygın olarak kullanılan banka ürünleri, genellikle kredi kartları oluyor. Gerek taksitlendirme yapıyor olması gerekse ihtiyaçları ertelemeyi engelleyebilmesi ile vatandaşların her daim derdine koşan kredi kartları, bankaların özel kampanyaları ile daha da karlı hale gelebiliyor. Bu kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam eden Denizbank ise, Bonus Kart sahibi olan müşterilerine özel olarak bir kampanya hazırlamış bulunuyor.

Bankaların arasındaki tek yarış elbette avantajlı kredi faizlerini sunmak olmuyor. Özellikle kredi kartları kampanyaları ile vatandaşların seçimlerini etkileyen bankalar, kartlarının kullanımlarını artırmak için bu kampanyalarını sürekli olarak güncelliyor ve artırıyor. O bankalardan biri olan Denizbank da son kampanyası ile birlikte diğer bankaların bir adım önüne geçmeyi başarıyor.

Denizbank’tan Bonus Kart Sahiplerine 300 TL Hediye

Kredi kartlarının kullanımını daha cazip hale getirmek için yeni bir kampanya hazırlamış olan Denizbank, kendi bünyesinde verilen Bonus kredi kartı sahiplerine anında TL değerinde Bonus hediye etmek için düğmeye basmış bulunuyor. Bu kapsamda 12 ay boyunca ekstreme harcama sözü veren Denizbanklılar 300 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı yakılıyor. Sadece başvuru yapan müşterilerini bu kampanyaya dahil edecek olan Denizbank, müşterilerinin her ay vereceği ödeme sözüne karşılık gelen tutarı, müşterilerinin hesabına anında yansıtıyor. Bu kapsamda müşterisinin verdiği sözü 12 ay boyunca takip eden Denizbank, bu sözün tutulmaması halindeyse ödediği Bonusları geri alıyor. Bonusların harcanmış olması halindeyse, Denizbank, ödediği tutarı müşterisinin hesabına borç olarak yansıtıyor.

Denizbank’tan Bonus Kazandıran Söz

Harcamanın taahhüt edildiği günden sonraki ilk ekstre dönemi ile 12 aylık kampanya dönemini başlatan Halkbank, kampanyaya katılım tarihi ile ekstre kesim tarihi arasında 25 günden daha az bir süre olması halinde müşterilerinin verdiği tutarları yakalarken zorlanmaması adına kampanyayı bir sonraki aydan başlatıyor. Sözünüze Bonus kampanyası kapsamında her müşterisine sadece bir kez katılma hakkı veren Denizbank, bu kampanyadan sadece bireysel ve asıl kredi kartı sahiplerini yararlandırıyor. Bu kapsamda ticari kartlar ve ticari kullanım yapan kart sahipleri kampanya kapsamına alınmıyor. Öte yandan Denizbank’ın bu avantajlı kampanyasına bankanın dijital araçları ve kısa mesaj aracılığıyla kolaylıkla katılım sağlanabiliyor.

İlgili Makaleler