İşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR İlanı ile Muğla Fethiye Polisevi Bünyesinde 15 Kamu İşçi Alımı Gerçekleştirilecek: Son Başvuru Tarihi 26 Nisan!

Türkiye’de iş arayan vatandaşlar ile işverenleri bir araya getirerek istihdamı güçlendirmeyi hedefleyen ve öte yandan vatandaşlara sunduğu mesleki eğitim programları ile meslek edinimini artıran Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Muğla Fethiye Polisevi 15 kamu işçi alımı yapılacağını duyurdu. Söz konusu ilana göre İŞKUR başvuruları 22 – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fethiye Polisevi kamu işçi alımlarında en az ilkokul mezunu adaylar, İŞKUR ilanları kapsamında başvuruda bulunabilecek. İşte detaylar…

Muğla Fethiye Polisevi Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Muğla Fethiye Polisevi İşletmeciliği bünyesinde 15 personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Muğla Fethiye Polisevi’nde istihdam edilmek üzere ilkokul, ortaokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar, personel alımı için başvuruda bulunabilecek. Yayımlanan personel alım ilanına göre işe alımlarda KPSS şartı aranmayacak. KPSS şartı olmadan ilana yapılan başvurular 26 Nisan 2022 (Salı) tarihinde sona erecek. Elektronik ortamda yapılan başvurular dışında gerçekleştirilen başvurular dikkate alınmayacak. Başvurular, belirtilen iş ilan numaraları ile İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

Adaylarda Aranan Nitelikler

Muğla Fethiye Polisevi iş ilanına göre 15 personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlarda 3 kişi aşçı yardımcısı olarak, 10 kişi servis komisi olarak ve 2 kişi de mutfak görevlisi olarak istihdam edilecek. İş ilanına göre söz konusu unvan ve pozisyonlarda başvuru ve işe alım şartları şöyle olacak:

  • Aşçı yardımcısı alımlarında: 3 kişi “00006736656” iş ilanı numarası ile başvuruda bulunabilecek. Adayların en az ilkokul mezunu, en fazla lisans mezunu olduklarını gösteren eğitim durumu belgelerinin yanında, adli sicil ve arşiv kaydı belgesi, Milli Eğitim Bakanlığı ya da hijyen eğitimi verme yetkisi olan şirketlerden “Hijyen Eğitimi Sertifikası” sunan adaylar için mülakatta artı puan sağlanacak ve bu belgeler tercih sebebi sayılacak. Ayrıca adayların daha önceden aşçı yardımcısı iş deneyimine sahip olmaları da sözlü mülakatlarda artı puan olarak değerlendirilecek.
  • Servis komisi alımlarında: 10 kişi “00006736759” iş ilanı numarası ile başvurular yapılabilecek. Aşçı yardımcısı alımlarında artı puan sayılan hijyen belgeleri, burada da artı puan sayılacak.
  • Mutfak görevlisi alımlarında: 2 kişi “00006736718” iş ilanı numarası ile başvuru yapılabilecek.

Maaş Bilgisi ve Çalışma Saatleri

İşe alımlarda sözleşmeli personellerin haftalık çalışma süresi 45 saat olarak planlanacak ve çalışma saatleri, idare tarafından vardiya esasına göre belirlenecek. İşe alınacak personellere asgari ücret ödemesi yapılacak ve ilanlarda ikamet şartı aranacak.

İlgili Makaleler