Gündem

Artık, Nakit İhtiyacı İçin Yüksek Faizler Ödemeye Gerek Kalmadı! İhtiyaç Kredi Kullanacak Olan Herkesi İlgilendiriyor; ING Bank, Faizleri Sıfırladı!

Küresel enflasyonun da etkisiyle özellikle pandemiden bu yana daha sık nakit sıkışıklığı çeken vatandaşlar, çareyi banka kredilerinde buluyor. Yüksek faiz oranlarına inat faizleri sıfırlayan ING Bank ise, aşağıdaki şartları yerine getiren banka müşterilerine faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

Avantajlı banka kredi ürünlerine geçtiğimiz gün bir yenisini daha eklemiş olan ING Bank, banka müşterilerinin nakit sıkışıklıklarını faizsiz olarak gidermek için harekete geçiyor. Özellikle Turuncu Ekstra programına dahil olan ING Banklıların yararlanabileceği bu avantajın detayları da belli olmuş bulunuyor.

ING Bank, Faiz İndirimine Gidiyor

Kredi paketlerini daha cazip hale getirmek için düğmeye basmış olan ING Bank, benzersiz bir kampanya ile banka müşterilerine sesleniyor. Turuncu Ekstra isimli programı ile çok özel avantajlar sunan ING Bank, aylık harcamalarının 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapan banka müşterilerine sıfır faiz ile kredi sunuyor. Bu koşulu yerine getiren tüm banka müşterilerinin yararlanabileceği sıfır faizli ihtiyaç kredisinin üst limiti ise, ING Bank tarafından 5 bin TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Bunun yanı sıra 2.500 TL aylık ortalama bakiyeyi vadesiz Türk Lirası hesabında bulunduran banka müşterileri de ING Bank’ın bu özel kredi hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyor. Üstelik avantajlı faiz oranı ya da faizsiz olarak kredi çekmek isteyen ING Bank müşterilerinin şubeye gitmesine de gerek kalmıyor. Tüm ING Bank müşterileri, bu şartları yerine getirmesi halinde dijital bankacılık hizmetlerinden yararlanabiliyor.

ING Bank, Faizsiz Kredisi İle Nakit İhtiyaçlarını Anında Gideriyor

ING Bank’ın “Turuncu Ekstra Avantajlı Faizli Kredi” paketi, banka müşterilerine rahat bir nefes aldırmayı amaçlıyor. Bu kredi paketi kapsamında 5 Kasım 2021’den itibaren ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm müşteriler, 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde sıfır faiz ile giderebiliyor. Bunun üzerindeki tutarlar için yüzde 1,80 oranından başlayan nakit avans ve yüzde 1,59’dan başlayan faizler ile nakit sıkışıklıklarını giderebilecek olan ING Banklılar, vade süresi olarak ise, tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleri ile karşılaşıyor. Öte yandan ING Bank’tan ortalama yüzde 2,19 oranında faiz ile 10 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanacak olan banka müşterilerinin minimum aylık ödemeleri 417,19 TL şeklinde gerçekleşiyor.

İlgili Makaleler