Gündem

Türkiye İş Bankası’ndan Karşılıksız 2.500 TL Verilecek! Son Gün 30 Haziran! Sadece Emekliler Alabilecek! Hem De…

Emekli promosyonunda yeni bir döneme daha girmiş olan bankalar, arka arkaya avantajlı hizmetlerini ve promosyon tutarlarını açıklamış bulunuyor. Bu kapsamda öne çıkan bankalardan biri ise, Türkiye İş Bankası oluyor.

Emeklilere özel çok avantajlı hizmetler sunma vaadinde bulunan Türkiye İş Bankası, verdiği 2.500 TL nakit promosyonun yanı sıra ek hizmet ve ödemeler de gerçekleştiriyor. Türkiye İş Bankası promosyonlarından yararlanmak için son tarih ise, 30 Haziran 2022 oluyor.

Türkiye İş Bankası, 2.5000 TL’ye Varan Promosyonlar Veriyor

Emekli promosyonu kapsamında oldukça yüksek tutarlar belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, 2022 yılı için; “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor” ifadeleriyle emeklilere seslenmiş bulunuyor.

Türkiye İş Bankası, Emekli Promosyonlarını 30 Haziran’a Kadar Uzatıyor

Emeklilere verdiği avantajlı hizmetler nedeniyle öne çıkan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, 2022 yılı emekli promosyonları tutarlarını da oldukça yüksek tutuyor. SGK ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında bankasına maaşını taşıyacak olan emekli müşterilerine promosyon ödemeleri gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, bu sene 1 Nisan 2022 ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında emekli maaşını Türkiye İş Bankası’na taşıyıp, üç yıl boyunca maaş almayı taahhüt eden emeklilere ve SGK’dan dul ya da yetim maaşı alan kişilere maaşları oranında değişen promosyon ödüyor. Sadece 30 Haziran’a kadar geçerli olan bu promosyonlar kapsamında Türkiye İŞ Bankası, emekli aylığı 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) olanlar için 2.250 TL; emekli aylığı 1.500 TL ile 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) olanlar için 2.375 TL; emekli aylığı 2.500 TL ve üzerinde olanlar için ise 2.500 TL promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler