Gündem

Tek Seferde 15 Bin TL Veriliyor Ne Başvuru, Ne Onay… ATM’ye Gitmek Yetiyor! Sadece O Bankanın Müşterileri Yararlanabiliyor! O Banka…

Son dönemlerde küresel enflasyonun da etkisiyle vatandaşların artan mali giderleri, bankaların da birbiri arasındaki rekabetini artırmasına neden oluyor. Bu rekabet kapsamında bankalar özellikle nakit avans sistemlerini günden güne geliştirmeye devam ediyor.

Bankaların çeşitli ürünlere ek olarak sunduğu nakit avans sisteminde tüm bankalar sabit faiz oranı ve taksitlendirme sayısı kullanmak ile sınırlandırılıyor. Bu kapsamda nakit avans sisteminde belirleyici olan bankaların sunduğu üst limitler oluyor. Halkbank ise, bu konuda oldukça iddialı bir üst limiti ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Halkbank Paraflılar 15 Bin TL’ye Kadar Nakit Avans Kullanabiliyor

Kredilere benzer bir sistem ile bankaların kredi ya da banka kartı kullanan müşterilerine özel olarak sunduğu nakit avanslar, kredilerin aksine herhangi bir başvuru ya da onay süreci gerektirmediği için acil nakit ihtiyaçlarına daha etkili çözüm yaratabiliyor. Bu kapsamda Paraflı müşterilerine 200 TL ile 15 bin TL arasında nakit avans sağlayan Halkbank, müşterilerinin her türlü nakit ihtiyacına karşı gelişmiş bir hizmet sunuyor.

Halkbank Nakit Avans Örnek Ödeme Planı

Beklenmedik tüm acil ihtiyaçları için anında nakit sağlaması ve geri ödemelerde taksitlendirme yapması nedeniyle nakit avans sistemleri de en az krediler ve kredi kartları kadar kullanılan bankacılık hizmetleri arasında yer alıyor. Bu bağlamda bankaların üst limitlerini günden güne artırdığı nakit avansların onaysız ve başvuruşuz bir biçimde kullanılması da vatandaşların nakit sıkışıklığı konusunda daha rahat hareket etmesini sağlıyor. Bu bağlamda nakit avansının üst limitini 15 bin TL olarak belirlemiş olan Halkbank, nakit avansları yüzde 1,80 faiz oranını kullanıyor. Bu bağlamda taksitlendirmede Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK)’na tabi olan Halkbank, nakit avans ürünlerinde 12 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. Bu şartlar altında Halkbank’tan çekilecek olan bin TL’lik bir nakit avansın aylık taksitleri 95 lira 49 kuruş olurken; bu avansın geri ödemesi bin 145 lira 89 kuruş olarak hesaplanıyor. Öte yandan Halkbank’ın nakit avansı internet bankacılığı, Halkbank Mobil, 0850 222 0 400 Dialog gibi evden çıkmadan başvuru yapılacak bankacılık kanallarının yanı sıra Halkbank şubeleri ve ATM’leri üzerinden de kullanılabiliyor.

İlgili Makaleler