Gündem

Evden Çıkmadan Para Kazanmanın Formülü Belli Oldu; Ev Hanımları Rahat Bir Nefes Alacak! İŞKUR’a Evden Çalışmak İçin Başvurular…

Kamu kurum ve kuruluşlarından biri olarak iş arayan vatandaşlar ile işçi arayan işverenlere hizmet veren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2022 yılında da istihdamın artırılması için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda evden çalışma şeklinde iş ilanlarını artıran İŞKUR, özellikle paraya ihtiyacı olan ev hanımlarına ve öğrencilere sesleniyor.

Dönem dönem gerçekleştirdiği projeler ile istihdamın desteklenmesinin yanı sıra işverenlerin de kalkınmasını hedefleyen İŞKUR, her iki taraf için de masraf ve giderleri düşüren evden çalışma şeklindeki iş ilanlarına son dönemde daha çok ilgi gösteriyor. Öte yandan İŞKUR’un bu ilanlarını başvuru yapmak isteyen vatandaşların, bazı detayları bilmesi gerekiyor.

İŞKUR Evden Çalışma Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR Evden Çalışma İş İlanları Hangileri?

İŞKUR hem resmi web sitesi içerisinden hem de hemen hemen her ilçede bulunan iş bulma merkezlerinden vatandaşların imdadına yetişemeye devam ediyor. Bu kapsamda iş ilanlarını bu iki hizmeti aracılığıyla öğrenmeyi mümkün hale getirmiş olan İŞKUR, web sitesi içerisinde filtreleme yaparak aranılan işe daha kolay ulaşılmasını da sağlıyor. Bu kapsamda İŞKUR’dan evden çalışma ilanı bulmak isteyen vatandaşların “uzaktan çalışma” anahtar kelimesi ile arama yapması yeterli oluyor. Bunun yanı sıra İŞKUR’un uzaktan çalışma ilanları arasında genellikle; kuru yemiş, tuz, şeker, kuru bakliyat ve unlu mamüller paketleme, battaniye veya yorgan katlama ile triko paketleme, paça ütüleme, davetiye zarflama, peçete veya mendil katlama, el işlemeleri yapma, boncuk dizme alanlarındaki işler bulunuyor. Yine bu işlerin adını anahtar kelime olarak kullanıp, İŞKUR’un evden çalışma ilanlarına zahmetsizce ulaşmak mümkün oluyor.

İlgili Makaleler