Gündem

Ramazan İndirimleri Açıklandı; En Uygun 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı Belli Oldu! Sadece 106,50 TL’den Satılacak! O Market…

Kampanyaların arka arkaya devam ettiği şu günlerde Ramazan Bayramı’nın gitgide yaklaşmaya başlamasıyla birlikte özellikle de zincir marketler, temel besin ürünlerinin fiyatları için birbiri ile adeta yarışır hale geldi. Ramazan Bayramı için inanılmaz bir kampanya hazırlamış olan o market ise, 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatını 106,50 TL’ye düşürdü!

Piyasada ortalama 140 TL ile 180 TL arasından satışa sunulan 5 litrelik ayçiçek yağları için ŞOK marketleri görülmemiş bir indirime gitti. İndirimi sayesinde ayçiçek yağlarında 40 TL birden indirim sağlayan ŞOK marketleri, 5 litrelik ayçiçek yağının yanı sıra şeker ve kırmızı et ürünlerinin fiyatlarını da düşürdü.

ŞOK’un Kampanyası Sonrası Ayçiçek Yağı Fiyatı 106 TL’ye Düştü

Garanti BBVA ile ortak hazırladığı alışveriş kampanyasının ardından 40 TL indirim vereceğini duyurmuş olan ŞOK marketleri; Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile sokmarket.com.tr ve Cepteşok uygulamasından yapılacak olan 200 TL ve üzeri alışverişe anında 40 TL indirim gerçekleşeceğini açıkladı. Bu 40 TL’lik indiriminin ardından ŞOK marketlerinden 28 Nisan 2022 tarihine kadar 200 TL’lik alışveriş yapan vatandaşların ŞOK’ta satılan Evin marka ayçiçek yağının 5 litresini 146,50 TL yerine 106,50 TL’ye satın alacağı hesaplandı. Öte yandan bu kampanya kapsamında indirim kazanabilmek için ödemelerin Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu Garanti BBVA banka kartları ile yapılması gerektiği ŞOK market tarafından vatandaşlara bildirildi. Her müşterinin sadece 1 kez yayınlanabileceği bu kampanya kapsamında tüm ürünlerin indirim için kullanılabileceği öğrenildi.

ŞOK’un Bu Haftaki İndirimleri Çok Ses Getirdi

Kampanyasının yanı sıra indirimlerine de son sürat devam eden ŞOK marketleri, ayçiçek yağından şekere kadar yüzlerce üründe Ramazan Bayramı öncesinde indirime gitti. Bu indirimlerin ardından 1 litrelik Evin marka ayçiçek yağı 32,50 TL’ye düşerken; 2 litrelik Evin marka ayçiçek yağı 65 TL’ye düştü. Bunun yanı sıra toz şeker fiyatlarında da indirime giden ŞOK marketleri, 5 kilogramlık toz şekerleri sadece 58 TL’den satmaya başladı. Kırmızı et ürünlerindeki indirimleri ile oldukça ses getiren ŞOK marketleri, 400 gramlık Lezzetlim marka dana kıymayı 41,50 TL’ye indirirken; 400 gramlık Lezzetlim marka dana kuşbaşını 43,50 TL’ye; 300 gramlık Lezzetlim dana döneri ise sadece 28,90 TL’ye satışa çıkardı.

İlgili Makaleler