Ekonomi

Yapı Kredi Bankası Müşterileri Zamlardan Etkilenmeyecek; HGS Ve Faturalar Banka Tarafından Ödenecek! Başvuru İçin Son 12 Gün…

Banka müşterilerinin vereceği otomatik ödemeli talimatları artırmaya yönelik kampanyalar geliştirmiş olan Yapı Kredi Bankası, banka müşterilerinin otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştireceği HGS ve fatura ödemelerine hediye TL’ler dağıtıyor. Bu hediye TL’leri başka bir alışverişlerde kullandırtan Yapı Kredi Bankası, dolaylı yoldan müşterilerinin faturalarına katkı sağlıyor.

Bankaların kampanyalarını her geçen gün geliştirdiği günümüzde artan fatura maliyetlerinin ardından bir kampanya da fatura ödemeleri üzerinden geliyor. Yapı Kredi Bankası’nın sadece banka müşterilerine özel olarak hazırladığı otomatik fatura ödeme talimatı verme kampanyası kapsamına HGS ödemeleri de alınmış bulunuyor.

Yapı Kredi Bankası, Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Veren Müşterilerine 100 TL Hediye Ediyor

Bayram önü yeni bir kampanya ile müşterilerini buluşturan Yapı Kredi Bankası, 11 Nisan 2022 ile 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında bankadaki hesabından ya da bankaya bağlı olan kredi kartından verilecek ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL olmak üzere toplamda en fazla 100 TL değerinde puan hediyesi veriyor. Bu kapsamda bireysel vadesiz mevduat TL hesabı veya bireysel ya da World Business kredi kartından verilecek olan fatura ve HGS talimatı için ilk talimata 10 TL hediye eden Yapı Kredi Bankası; 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan vaat ediyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen banka müşterileri, Yapı Kredi Mobil üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verebildiği gibi TALIMAT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasını yazıp 4470’e SMS göndererek de bu kampanyadan yararlanabiliyor.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası Detayları

Konuyla ilgili detaylı bir bilgilendirme yayınlamış olan Yapı Kredi Bankası, SMS ile katılım yapacak olan müşterilerini bankada kayıtlı olan telefon numarasından kısa mesaj atması yönünde uyarıyor. Sadece yeni talimatlar için hediye TL’ler veren Yapı Kredi Bankası, tanımlı talimatları iptal edip, yeni talimat veren banka müşterilerini bu kampanyadan yararlandırmıyor. Aynı zamanda talimatların 6 ay boyunca geçerli olmasını şart koşan Yapı Kredi Bankası, bu şartı yerine getirmeyen müşterilerinden hediye TL’leri geri alıyor. Kampanya kapsamında kazanılan puanların son ödeme günü olarak ise, 15 Haziran 2022 tarihi belirlenmiş bulunuyor.

 

İlgili Makaleler