Ekonomi

Banka Banka Dolaşmayın; En Avantajlısını Seçin Ve Hemen Üye Olun! Çünkü Bu Bankalar Yeni Banka Müşterilerine Anında…

Her sektörde olduğu gibi bankacılık sektöründe de pek çok konuda banka kuruluşları arasında kıyasıya bir yarış bulunuyor. Bu kapsamda bankaların en büyük yarışlarından biri yeni müşteri kazanmak olarak öne çıkıyor. 2022 yılında da yeni müşteri kazanmak adına kıran kırana bir mücadele veren bankalar, yeni müşterilerine yönelik çok cazip “Hoş Geldin Kampanyası” hazırlamış bulunuyor.

Banka seçerken, bankaların ürün ve hizmetlerindeki politikalar kadar, vatandaşlara sunmuş olduğu avantajlar da dikkat çekiyor. Bu kapsamda sunulan pek çok hizmet vatandaşların daha avantajlı bankacılık hizmetlerinden yararlanmasını sağlarken; aynı zamanda bankanın “Hoş Geldin Kampanyası” kapsamında aldığı hizmet ile bankasına daha kolay alışmasını sağlıyor. Çift taraflı olarak da kazandıran bu kampanyaların en karlılarını ise, 2022 yılında aşağıdaki bankalar sunuyor.

TEB Müşterilerine 150 TL Hediye İle Hoş Geldin Diyor

Sadece Sodexo kullananlara özel bir hoş geldin kampanyası geliştirmiş olan Türkiye Ekonomi Bankası, kısaca TEB, Sodexo Club içerisinde yer alan davet kodu ile ilk kez CEPTETEB müşterisi olacak olan vatandaşlara hediye TL’ler sunuyor. Bu kapsamda davet kodu ile ilk kez CEPTETEB’li olduktan hemen sonra elektrik faturası için otomatik ödeme talimatı veren herkese hediye TL’ler dağıtan TEB, her ay 50 TL olmak üzere, toplamda 150 TL nakit desteği sunuyor. Bu kampanyanın geçerlilik süresini 18 Nisan 202 ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında belirlemiş olan TEB, yeni banka müşterilerini CEPTETEB Mobil ya da https://www.cepteteb.com.tr’den banka müşterisi olmaya davet ediyor.

Yapı Kredi Bankası Faizsiz Nakit Avans, Akbank İse Avantajlı Mevduat Hesabı Sunuyor

Dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara faizsiz bir şekilde nakit desteği sunan Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi Mobil’i indirerek 23 Mart 2022 ile 30 Nisan 2022 tarihleri arasında ilk kez banka müşterisi olan herkese anında bu fırsatı sunuyor. Banka müşteri onayını aldıktan sonraki 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kişilere sağlanan bu destek kapsamında yeni banka müşterileri faizsiz nakit avans desteğinden yararlanabiliyor. Öte yandan Akbank Mobil’den ilk kez Akbank’lı olacak olan yeni müşteriler, yine dijital kanallar aracılığıyla yeni açacakları 32-35 gün vadedeki 100.000TL’ye kadar olan mevduat hesaplarına yüksek faiz alma şansını elde ediyor.

İlgili Makaleler