Ekonomi

Vakıfbank’ın Bayram Kredisi, Bayram Harçlığı Gibi Geldi! Sadece SMS İle Anında Hesaba Aktarılıyor! Üstelik Faiz Oranı Sadece Yüzde…

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, Ramazan Bayramı’nın coşkusunu müşterileri ile paylaşmak için düğmeye basmış bulunuyor. Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesinde de müşterilerine hediye olarak faiz indirimi sunan Vakıfbank, bayrama özel olarak hazırladığı “Bayram Kredisi” paketlerinde ihtiyaç kredisinin faizlerini dibe çekiyor.

Bankaların en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan krediler, özellikle ani bir şekilde nakit ihtiyaçlarının arttığı bayramlar öncesinde daha çok kullanılıyor. Bunun için harekete geçmiş olan Vakıfbank ise, ihtiyaç kredilerine özel olarak, Ramazan Bayramı öncesinde faiz indirimine gittiğini açıklamış bulunuyor. Müşterilerine yeni “Bayram Kredisi” paketini tanıtan Vakıfbank, kredi ile ilgili vade ve geri ödeme planları gibi tüm detayları da müşterileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Vakıfbank’ta Bayram Krediniz Hazır

Ramazan Bayramı’na özel olarak bir “Bayram Kredisi” paketi hazırlamış olan Vakıfbank, bu kredilerini geri ödemeler konusunda da destekliyor. Vakıfbank’ın şubelerinden, ATM’lerinden, Vakıfbank Mobil’den ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilecek olan bu özel faizli kredi için banka, SMS ile de başvuruları kabul ediyor. Sadece saniyeler içerisinde kredisini hesabında görmek isteyen vatandaşların Vakıfbank’a SMS ile kredi başvurusu yapılması için; aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelir bilgilerini yazıp 5724’e kısa mesaj olarak göndermesi gerekiyor. Öte yandan Vakıfbank, avantajlı kredi paketinde uygun faiz ve uzun vadenin yanı sıra; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, on taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak geri ödemeli kişiye özel ödeme planları da sunuyor.

Vakıfbank’ın Bayram Kredisine Özel Faiz Oranı Yüzde 1,55

Vade tutarlarını kredi limitlerine göre belirleyen Vakıfbank, kredi tutarı 3.000 TL ile 50.000 TL arasında olan her krediyi 3 aydan başlayıp 36 aya kadar taksitlendirebiliyorken; kredi tutarı 50.001 TL ile 125.000 TL arasında olan her krediyi ise 3 aydan 24 aya kadar bölebiliyor. Bu bağlamda kredi notuna göre faiz artırımına giden Vakıfbank, “Bayram Kredisi” paketinin faiz oranlarını sadece yüzde 1,55’ten başlatıyor. Bu şartlar altında ve en uzun vade seçeneğiyle Vakıfbank’tan kullanılacak olan 40.000 TL’lik bir kredinin aylık geri ödeme tutarları ise yalnızca 1.534,25 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler