Ekonomi

Bu Kampanyanın Ardından Akaryakıt Zamları Tarih Olacak! 15 Mayıs’a Kadar Devam Ediyor! Akaryakıt Alışverişini Ücretsiz Gerçekleştirmek İçin…

Kredi kartı kullanımını artırmaya yönelik alışveriş kampanyalarını gün ve gün geliştiren bankalar, zammın yoğun olarak gözlediği alanları bilhassa ele alıyor. Mart ayının zam şampiyonu olan motorin ise, bankaların yeni kampanyalarını akaryakıt üzerine geliştirmelerini sağlıyor. Bu kampanyalar sayesinde vatandaşlar avantajlı bir şekilde akaryakıt alımı gerçekleştirebiliyorken; aynı zamanda akaryakıt alımlarından kazandığı TL değerinde puanlar ile de bir sonraki akaryakıt alışverişlerini bedavaya getiriyor.

Türkiye’nin lider özel banka kuruluşları arasındaki yerini kurulduğu günden bu yana koruyan Türkiye İş Bankası da son zamanlarda kampanyalarını akaryakıt sektörü üzerine yoğunlaştıran bankalar arasında bulunuyor. Bu bağlamda akaryakıt alışverişi yapan müşterilerine özel olarak TL değerinde MaxiPuanlar hediye eden Türkiye İş Bankası, akaryakıt sektöründeki son iş birliğini ise Aytemiz ile gerçekleştiriyor.

Türkiye İş Bankası İle Aytemiz İş Birliği Başlıyor

Akaryakıt alışverişi yapan müşterilerine yönelik yeni avantajlı bir kampanya tanıtmış olan Türkiye İş Bankası, 1 Nisan 2022 ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine 40 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor. Bu alışverişlerin en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile gerçekleştirilen Türkiye İş Bankalılar ise, ek 10 TL MaxiPuan olmak üzere, toplamda 50 TL MaxiPuan kazanıyor. Katılımlı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Türkiye İş Bankası, müşterilerine alışverişlerinden önce ya da sonra Maximum Mobil uygulaması içerisinde bulunan “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak, hediye MaxiPuan kazanabileceklerini hatırlatıyor.

Türkiye İş Bankası’nın Akaryakıt Kampanyasından Her Kart Sahibi Yararlanamıyor

Yeni akaryakıt kampanyası kapsamında kazanılan MaxiPuanları yine Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında kullandırtan Türkiye İş Bankası, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemlere kampanya kapsamında ödül vermiyor. Her müşterisini bu kampanyadan bir kez yararlandıran Türkiye İş Bankası, İş Bankası Bankamatik Kartları, Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart sahiplerini kampanyadan yararlandırırken; Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kart sahiplerini kampanya kapsamı dışında tutuyor. Bunun yanı sıra Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile ürün iptal ve iade işlemleri kampanyadan ödül kazanımını engelliyor.

İlgili Makaleler