Ekonomi

Markete Gitmeden Akbank Kartınızı Yanınıza Alın; Market Alışverişlerinizin Yarısını Banka Ödesin! Bu Fırsat Sadece Banka Müşterilerine Sunulacak! Son 2 Gün…

Kampanyaların her geçen gün arttığı bankacılık sektöründe kredi kartlarının kullanımı daha cazip hale gelirken; bu kampanyalardan yararlanan vatandaşlar da avantajlı alışveriş yapmanın tadını çıkarıyor. Ramazan ayında artan market alışverişlerini hedeflemiş olan bankalar, şimdilerde kampanyalarının çoğunluğunu bu alan üzerinden gerçekleştiriyor. Market alışverişlerini en avantajlı hale getiren bankalardan biri ise, son kampanyasıyla birlikte Akbank oluyor.

Kredi kartlarının yanı sıra nakit avans ve uygun faizli kredi hizmetleri ile de vatandaşların dikkatini çeken bankalardan biri olan Akbank, dijital dönüşümünden bu yana kredi ve banka kartlarını daha cazip hale getirmeyi başarmış bulunuyor. Market alışverişlerinden yakıt alımlarına kadar pek çok sektörde kazandıran kampanyalar sunan Akbank, bu kez son zamanların popüler alışveriş sistemlerinden biri olan internetten market alışverişlerini de içine dahil ettiği oldukça cazip bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Akbank’ta Ödediğin Kadar Kazan Dönemi Başlıyor

Müşterilerinin market harcamalarına TL değerinde hediye Chip-Para’lar vermeye devam eden Akbank, bu kez market alışverişlerinin kapsamını genişlettiği bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Akbank’tan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; 30 Nisan 2022 tarihine kadar Akbank Kart ile internet harcamaları da dahil olmak üzere her market harcamasına ödenen tutarın yüzde 2’si değerinde Chip-Para hediye ediliyor. Bu kampanya kapsamında toplamda 100 TL Chip-Para kazandıran Akbank, kampanyaya katılım şartı da arıyor. İlk market harcamasından önce Akbanklıların kampanyaya katılımları için Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den ilgili kampanyayı bularak “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor. Ayrıca Akbanklılar, bu kampanyaya “NISAN” yazıp 4566’ya SMS göndererek de katılım sağlayabiliyor.

Akbank’ın Market Kampanyası Sadece Bireysel Kart Sahiplerine Kazandırıyor

Bu kampanyaya sadece açık bireysel asıl Akbank Kart sahiplerini dahil eden Akbank, bu kartın ek kart harcamalarını da kabul ediyor. Ancak bu usulle kampanyaya katılım sağlayacak olan Akbanklıların asıl kart sahibinin telefon numarasından kısa mesaj göndermesi gerekiyor. Akbank bu kampanya kapsamında Axess, Wings, Free, ticari kartlara herhangi bir ödül ödemesi gerçekleştirmezken; aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlemi kampanyaya dahil ediyor.

İlgili Makaleler