Gündem

Petrol Ofisi Yeni Kampanyası İle Çıtayı Yükseltti; Her İstasyondan Alınabiliyor! Positive Card Anında Akaryakıt Alışverişlerini Bedavaya Getiriyor! Sadece…

Türkiye’nin en yaygın istasyonu bulunan akaryakıt hizmeti sağlayan kuruluşlarından biri olan Petrol Ofisi, dönem dönem gerçekleştirdiği kampanyaları ile müşterilerini artırmayı ve halihazırda müşterisi olan kitleye de daha fazla kazandırmayı amaçlıyor. Bu misyonlar doğrultusunda Positive Card’ı oluşturmuş olan Petrol Ofisi, bu kart ile yapılan akaryakıt alışverişlerine anında TL değerinde Positive Puan hediye ediyor.

Petrol Ofisi’nin geliştirdiği bir indirim kartı olan Positive Card, akaryakıt alımı yapan Petrol Ofisi müşterilerine artı puanlar kazandırıyor. Bu puanları bir sonraki akaryakıt alışverişlerinde kullandırtan Petrol Ofisi, müşterilerinin bedava akaryakıt alımını destekliyor. Bu kapsamda pek çok kampanya geliştirmiş olan Petrol Ofisi, Positive Card’ın bu ayki kampanyasını da açıklamış bulunuyor.

Petrol Ofisi, 30 Nisan’a Kadar Yapılacak Olan Akaryakıt Alışverişlerine 40 Positive Puan Kazandırıyor

Yeni bir kampanya ile müşterilerini buluşturmuş olan Petrol Ofisi, kampanyası kapsamında müşterilerine özel olarak 40 Positive Puan hediye ediyor. Petrol Ofisi’nden gerçekleştirilen Nisan ayı kampanyası duyurusuna göre; 15 Mart 2022 ile 30 Nisan 2022 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarından Positive Card ile 500 TL POGaz alımı yapacak olan vatandaşlar anında 40 Positive Puan kazanıyor. Bu kampanya kapsamından yararlanmak isteyen Petrol Ofisi müşterilerinin Petrol Ofisi Mobil içerisinden yakıt aldığı aracın plaka kodunu kaydetmesi ve Positive Card’ı da mobil uygulama içerisine kaydetme şartını yerine getirmesi gerekiyor.

40 TL Akaryakıt İndirimi İçin Petrol Ofisi Mobil Kullanmak Şart

Kazandıran kampanyası kapsamında otogaz yani LPG alımı yapan müşterilerini destekleyen Petrol Ofisi, sadece POGaz alacak olan müşterilerinin bu kampanyadan yararlandırıyor. Kampanya kapsamında 40 Positive Puan kazandıracak olan Petrol Ofisi, 500 TL tutarını tek bir günde yakalama şartı koymuyor. Kampanya kapsamı boyunca alınacak olan tüm POGaz alışverişlerini tutara dahil eden Petrol Ofisi, 500 TL’yi geçen her müşterisine bu kampanya kapsamında maksimum 40 Positive Puan hediye ediyor. Kampanya duyurusu içerisinde 100 Positive Puan’ın 1 TL değerinde olduğunu hatırlatan Petrol Ofisi, kampanya kapsamında kazanılan puanları 15 Mayıs 2022 tarihine kadar müşterisinin hesabına aktarıyor. Kampanyaya mutlaka Petrol Ofisi Mobil içerisinden katılımı şart koşan Petrol Ofisi, kazanılan bu puanları ise Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında ve yalnızca yakıt alımında kullandırıyor.

İlgili Makaleler