Ekonomi

Bu Bayramın Kazananı İlk Kez Akbanklı Olacaklar Oldu! Başvuru Yapan Herkese 900 TL Birden Hediye Edilecek! Alışverişlerden 900 TL Kazanmak İçin…

Sunduğu avantajlı hizmetleri ile özel bankacılık sektörünün önde gelen bankalarından biri olan Akbank, şimdilerde hayata geçirmiş olduğu alışveriş kampanyası ile vatandaşların bankacılık hizmetlerinden kazanacakları TL değerindeki Chip-Para’larda artışa gitmiş bulunuyor. İlk kez Akbanklı olacak olan vatandaşlara özel sunduğu bu kampanyası ile bir hayli ilgi görmüş olan Akbank, kampanyasının detaylarıyla dikkat çekiyor.

Müşterilerine avantajlı hizmet sunma prensibi ile hareket eden Akbank, 2022 yılında yeni müşteriler kazanmak için düğmeye basmış bulunuyor. Akbank’ın bu kapsamda sunduğu sıfır faizli kredisi bir hayli ilgi görmüşken; Akbank, şimdi de 900 TL değerinde Chip-Para kazandıran bir kampanya ile yeni müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda sadece dijital bankacılık hizmetleri ile başvuru yapacak olan müşterilerine hediye veren Akbank, kampanyasının son tarihini de belirlemiş bulunuyor.

Akbank’ın Yeni Müşterileri Anında 900 TL Kazanıyor

Yeni müşterilerine özel olarak bir kampanya sunan Akbank, 1 Mayıs ile 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ı ile 30 Nisan 2022 tarihine kadar yapılacak her internet alışverişinin tutarının yüzde 2’sini müşterisinin hesabına Chip-Para olarak geri iade ediyor. Bu kampanya kapsamında aylık maksimum 75 TL kazanmaya izin veren Akbank, geçen 11 ay içerisinde ise, müşterilerine maksimum 900 TL değerinde Chip-Para kazandırmış bulunuyor. Bu kampanyasının geçerlilik süresini 1 Mayıs 2021 tarihi ile 30 Nisan 2022 tarihleri arasında belirlemiş olan Akbank, kampanyasına dair detayları da duyurmayı ihmal etmiyor.

Akbank’ın Yeni Müşterilerine Özel Olarak Sunduğu Kampanyaları Artıyor

Bu kampanyayı belirlenen tarihlerde Akbanklı olduktan sonra dijital kullanım özellikli Akbank Kart başvurusu yapmış olan herkese sunan Akbank, kampanyayı müşteri bazlı olarak gerçekleştiriyor. Yani bu kampanya kapsamında her yeni Akbanklı maksimum 900 TL kazanabiliyor. Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamaları kampanyaya dahil etmeyen Akbank, aynı zamanda; ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT ve Havale gibi para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlar gibi para yükleme, mail order veya telefon order, fon alım ya da satım, BES işlemleri, talimatlı veya talimatsız fatura ödemeleri, SGK veya vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler gibi alışverişlere de kampanya kapsamında ödül kazandırmıyor.

İlgili Makaleler