Kamu Haberleri

Kamuda Çalışan Memurlar İçin Haziran 2019 Zamlı E-Bordroları Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar için e-bordrolar her ayın 14’ünde yayımlanıyor. Bu kapsamda devlet memurlarının Haziran ayı e-Bordroları da yayımlandı. 

14 Haziran tarihinin gelmesiyle e-bordro sorgulama işlemlerini yapabilecek olan memurlar için sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin tüm ayrıntıları aktarıyoruz. 

HAZİRAN AYI E-BORDRO SORGULAMA İŞLEMLERİ 

e-Bordro sorgulaması yapacak olan vatandaşlar sorgulamalarını e-Devlet üzerinden yapacaklar. (E-Bordro görüntüleme adresi: https://www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama) adresi üzerinden e-bordrolarını görüntülemek isteyen memurlar şu işlemleri uygulayacaklar.

Kamu personelleri yukarıda parantez içinde yer alan bağlantı üzerinden e-Devlet’in bordro sorgulama ekranına ulaşacaklar. Bu sayfa üzerinden kendilerine ait t T.C. numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sistemine giriş yapan memurlar daha sonra e hizmetler kısmından Maliye Bakanlığı başlığı altında e- Bordro hizmetini görüntüleyebilir, yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama yapılabilirler.

e-Bordro İle Neleri Kontrol Edebilirsiniz?

Devlet kurumlarında çalışan memurlar e-bordro ile maaşları ile ilgili tüm detayları görüntüleyebilirler. Kamu personelleri aylık e-bordro ile net ve brüt maaşlarına ilişkin detayları, sigorta prim ödemesine ilişkin ayrıntıları, maaşlarında yaşanan kesintileri ve tutarlarını e-bordro üzerinden inceleyebilirler. Memurlar için e-bordro sorgulama işlemleri sabit bir zamanda olup her ayın 14ünde ilan edilir. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir