Gündem

O Devlet Bankası Açıkladı; Nakit İhtiyacı Olan Herkese Anında Verilecek. Borcu Olan Vatandaşlar 10.000 TL’ye Kadar Bu Krediden Yararlanabilecek! Üstelik…

Kredilerin çok sık kullanılmaya başlandığı günümüzde vatandaşların en sık araştırdığı konulardan biri de kredilerin faiz oranları ve her başvuru yapan kişiye çıkıp çıkmaması oluyor. Bu alanda adeta devrim niteliğinde bir yenilik gerçekleştirmiş olan Halkbank ise, anında kredi misyonu ile hazırladığı bir kredi paketini vatandaşlar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Gerçekleştirdiği yenilikler ve avantajlı hizmetleri ile sektörün lider kamu bankalarından biri olan Halkbank, anında kredi vermeye başlıyor. Bu kredi paketi ile vatandaşların acil olarak ortaya çıkan nakit sıkışıklıklarını gidermeyi amaçlayan Halkbank hem uzun taksitlendirmeler hem de uygun faiz oranları sunuyor. Anında kredi paketi içerisinde maksimum 10.000 TL değerinde kredi sağlayan Halkbank, konuyla ilgili detaylarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

Halkbank Anında Kredi Dönemini Başlatıyor

Halkbank’ın avantajlı kredi paketlerinden biri olan anında kredi sistemi, bir süredir vatandaşların nakit ihtiyaçlarına çözüm olan kredilerinden biri olarak öne çıkıyor. Eğitimden sağlık ihtiyaçlarına kadar her türlü ihtiyaç için kullanılabilen Halkbank’ın anında kredisi, en az 1.000 TL; en fazla ise 10.000 TL tutarında olabiliyor. Hem başvuru hem de onay süreci ile bir hayli hızlı olan bu anında kredi paketi, Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil Şube’den kolaylıkla da kullanılabiliyor. Yüzde 1,71 oranından faiz oranlarından başlayan krediler ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayan Halkbank, 36 aya varan taksit seçenekleriyle de vatandaşların geri ödemesini kolaylaştırıyor.

Halkbank’ın Anında Kredisi Uygun Taksitler İle Ödeniyor

Uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile vatandaşların nakit ihtiyacına anında yetişen Halkbank, geri ödemeler konusunda da oldukça esnek bir taksitlendirme planı sunuyor. Bu şartlar altında ve en uzun vadede çekilecek olan Halkbank 10.000 TL kredisinin aylık taksit tutarı ise sadece 395,61 TL oluyor. Halkbank’ın tahsis ücreti de aldığı bir kredi paketi olan bu kredisinden alınan tahsis ücreti tutarı ise 52,50 TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Halkbank Anında Kredi paketlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların şubelerin yanı sıra ATM’lere, internet bankacılığına ve mobil bankacılığa başvuruları da kabul ediliyor. Ayrıca kısa mesaj ile de bu krediden yararlanılabiliyor.

İlgili Makaleler