Gündem

Bu Dört Bankanın Müşterisiyseniz Kredi Çekmenize Gerek Kalmadan Nakit Yardımı Yapılacak! Sadece ATM’lere Gitmek Yeterli Olacak! Üstelik Bu Nakit Yardımları…

Farklı amaçlara hizmet etmesi nedeniyle her dönem daha da çeşitlenen kredilere alternatif bir bankacılık hizmeti daha bulunuyor. Bankaların kendi müşterilerine özel olarak sunduğu bu sistem nakit avans olarak adlandırılıyor. Nakit avans sistemlerinde ise, herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın vatandaşlar belli limitlere kadar bankalardan nakit desteği alabiliyor.

Acil olarak ortaya çıkan nakit sıkışıkları için birebir bir bankacılık hizmeti olan nakit avanslar, herhangi bir başvuru süreci gerektirmeksizin vatandaşlara sunuluyor. Bankaların kendi müşterileri için geliştirmiş olduğu bu sistem aracılığıyla nakit desteği alan vatandaşlar, geri ödemeler konusunda da taksit avantajında yararlanabiliyor. Öte yandan mayıs ayının en avantajlı nakit avansları Vakıfbank, Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan geliyor.

Kamu Bankaları Nakit Avans Üst Limitlerinde Artışa Gidiyor

Nakit avans hizmetlerinde bankacılık sektörünün en avantajlı hizmetlerinden birini sunan kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, banka müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını anında bu sistem aracılığıyla karşılıyor. Vakıfbank bu hizmetini Worldcard kullanıcıları için sunarken; Ziraat Bankası, bu hizmetini Bankkart kullanıcıları için sağlıyor. Vakıfbank’ın nakit avans sisteminde üst limiti 4.000 TL iken; bu limit Ziraat Bankası’nda 10.000 TL’ye yükseliyor. Her iki bankada nakit avanslarını yüzde 1,80 oranında faiz ve 12 aya varan taksitlendirme seçenekleri ile sağlıyor. Öte yandan Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın nakit avansları ATM’leri aracılığıyla doğrudan kullanılabildiği gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığı sistemleriyle de kolaylıkla hesaba aktarılabiliyor.

Özel Bankalar Avantajlı Nakit Avans Hizmeti Sunuyor

Özel bankacılık sektörünün lider bankaları konumunda olan Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası da kredi kartı kullanıcılarına özel olarak nakit avans desteği sağlıyor. Bu nakit avans sistemlerinden çekilecek olan tutarları aylık yüzde 1,80 faiz oranı ile müşterilerine sağlayan Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası, taksit seçeneği olarak ise 5 ila 12 ay vade sunuyor. Cüzi miktarlarda geri ödemeler ortaya çıkaran Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası nakit avansları aracılığıyla sunduğu nakit desteğinin üst limitini ise müşterisinin kredi notuna ve kullandığı kredi kartı ürününün türüne göre belirliyor.

İlgili Makaleler