Gündem

N11’den Alışveriş Yapana; Vakıfbank’tan 5.000 TL Alışveriş Limiti Hediye! Ödeme Sayfasında İşaretlemek Yetiyor; Ekstra Başka Bir Şey Gerekmiyor!

Bankaların diğer kurum ve kuruluşlar ile gerçekleştirdikleri iş birlikleri müşterilerine avantajlı bir bankacılık hizmeti sunabilmesi adına 2022 yılında da popülerliğini koruyor. Bu bağlamda pek çok banka kendi banka ve kredi kartları ile alışveriş yapan müşterilerine özel TL değerinde puanlar vererek, alışverişlerin bir kısmının bedavaya gelmesini destekliyor. Vakıfbank ise, hiç görülmemiş bir kampanya ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor.

Kendi banka ve kredi kartlarını kullanan kişilere puanlar hediye eden bankalardan biri olan Vakıfbank, bu kez n11 üzerinden alışveriş yapacak olan müşterilerine özel olarak anında 5.000 TL dijital kredi desteği sağlayacağını duyurmuş bulunuyor. Hızlı bir onay süreci bulunan bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşların ne yapması gerektiğini de açıklamış olan Vakıfbank, yeni kampanyası ile kendi sektöründe adeta fark yaratıyor.

Vakıfbank, N11’den Alışveriş Yapan Müşterilerine 5.000 TL Kredi Sağlıyor

E-Ticaret sitelerinin hayatımıza girmesinden bu yana pek çok vatandaş alışverişlerini evinden çıkmadan gerçekleştiriyor. O e-Ticaret sitelerinden biri olan n11, şimdilerde Vakıfbank ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında avantajlı bir alışveriş yapabilmeyi daha kolay hale getirmiş bulunuyor. Vakıfbank ile n11 iş birliği sonucunda Vakıfbank’ta Bankomat hesabı bulunan vatandaşlar, alışverişlerini ödeme sayfasında bulunan “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneğini tıklayarak, faizsiz ve 36 ay vade ile 5.000 TL’lik dijital alışveriş kredisi kullanabiliyor. Bu kapsamda başvuru yapacak olan vatandaşların Bankomat kartlarının “Masterpass” veri tabanına kayıtlı olması gerekiyor.

Vakıfbank Anında Dijital Alışveriş Kredisi Veriyor

Gerçekleştirilen dijital dönüşüm kapsamında bankacılık hizmetlerinin pek çok hizmetini dijital ortama taşımış olan Vakıfbank, bu kez de dijital alışveriş kredisi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kredi sayesinde müşterilerinin 5.000 TL’ye kadar olan tüm alışverişlerini 36 aya vatan taksitler ile yapabilmesini sağlayan Vakıfbank, ihtiyaçların ertelenmesinin de önüne böylelikle geçiyor. İhtiyaçları ertelemeden n11 üzerinden almak isteyen Vakıfbanklıların ödeme kısmında “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneğini tıklaması halinde onaylanan kredi tutarı anında Bankomat hesabına, oradan da n11 ödeme hesabına aktarılıyor. Bu sayede Vakıfbank müşterileri, alışverişlerini faizsiz 5.000 TL’lik Vakıfbank anında dijital alışveriş kredisi sayesinde avantajlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

İlgili Makaleler