Magazin

Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş’ten Kötü Haber Geldi; Somer ile Türkan Ekrana Veda Ediyor! O Tarihe Kadar Yoklar; Meğer…

Kanal D ekranlarının şubat ayından bu yana seyirci karşısına çıkardığı yapımlardan biri olan Üç Kız Kardeş dizisi, heyecanlı hikayesi ve eşsiz manzaralı çekim mekanları ile bir hayli sevildi. O günden bugüne reytinglerin zirvesinden bir an olsun inmeyen Üç Kız Kardeş dizisinin seyircisine verdiği kötü haber ise, herkesi bir hayli etkiledi!

Süreç Film imzası ile ilk bölümünü 22 Şubat 2022 tarihinde Kanal D ekranlarından yayınlamaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin yönetmenliğini Eda Teksöz üstlenirken; dizinin heyecan verici senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz ikilisi kaleme almaya başladı. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanarak seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisi, bu hafta yayınlanmayacağını açıkladı.

Üç Kız Kardeş Dizisi Ramazan Bayramı Molasına Çıktı

Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin biraz hüzün biraz umut dolu hikayesi ile seyircisini adeta ekran başına kilitleyen Üç Kız Kardeş dizisi, dördüncü bölümü ile oturduğu reytinglerin zirvesinden bir daha inmedi. Çekimlerini Ayvalık’ta gerçekleştirmeye devam eden Üç Kız Kardeş dizisi, Nesrin Kalender karakteri ile seyirci karşısına çıkan İclal Aydın, Sadık Kalender karakteri ile seyirci karşısına çıkan Reha Özcan, Türkan Kalender karakteri ile seyirci karşısına çıkan Özgü Kaya, Dönüş Kalender karakteri ile seyirci karşısına çıkan Almila Ada, Derya Kalender karakteri ile seyirci karşısına çıkan Melisa Berberoğlu    ve Somer Korman karakteri ile seyirci karşısına çıkan Berker Güven’in performansı ile bir hayli beğenildi. Bu hafta seyircisine kötü bir sürpriz yapan Üç Kız Kardeş dizisi, 3 Mayıs 2022 Salı günü Kanal D ekranlarındaki yerini Ramazan Bayramı nedeniyle almayacağını duyurdu.

Üç Kız Kardeş Dizisinin Yeniden Ekrana Döneceği Tarih Belli Oldu

Bu hafta ekranlara gelmesi beklenen 11. bölümünden önce kısa bir araya çıkan Üç Kız Kardeş dizisinin seyirci karşısına çıkacağı tarih de belli oldu. Sadece bu hafta için Ramazan Bayramı sebebiyle Kanal D ekranlarındaki yerini almayacak olan Üç Kız Kardeş dizisi, merak ile beklenilen 11. yeni bölüm içim tarih verdi. Üç Kız Kardeş dizisinin sosyal medya hesabından gerçekleştirilen paylaşıma göre 10 Mayıs 2022 Salı günü dizinin yeniden seyirci karşısına çıkmaya başlayacağı öğrenildi.

İlgili Makaleler