Magazin

Survivor’da Sular Durulmuyor; Sude, Mert Özal, Yağmur Banda Hepsi İçinde! Ayşe Yüksel Yandı, Öyle Bir Taş Geldi Ki…

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2022 yarışmasında işler iyice karıştı. Yağmur Banda’nın geçtiğimiz haftalarda elenmesinin ardından adada yalnız kalan Sude Burcu’ya destek gecikmedi. Dışarıdan dahi arkadaşını desteklemeye devam eden Yağmur Banda, attığı tweetler ile herkesi bir hayli şaşırttı.

Mert Öcal ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Survivor All Star 2022 yarışmacılarından biri olan Sude Burcu, son eleme potasında yer aldı. Yağmur Banda, arkadaşının elenmemesi için Twitter’in altını üstüne getiriken; Mert Öcal’ın abisinden de destek gecikmedi.

Survivor All Star 2022 Yarışması Bir Eleme Gecesini Daha Ardında Bıraktı

Bir süredir TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri haline gelen Survivor All Star 2022 yarışması, bu haftanın eleme konseyini de geride bıraktı. Bir hafta boyunca oynanan dokunulmaz yarışmalarının ardından Barış, Ayşe, Evrim ve Sude’nin SMS yarışına çıktığı Survivor All Star 2022 yarışmasına damga vuran isim ise, elenen kişi değil, Sude Burcu’ya gelen destekler oldu. Sude Burcu ile aşk yaşayan Mert Öcal’ın abisi, kendi Twitter hesabından, Sude Burcu’yu destekleyen mesajlar paylaştı. Yiğit Öcal’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Fragmanı izledim. Bu Ayşe’nin Sude takıntısı nedir bu kadar anlamadım. Gerçekten bilmiyorum, ama inşallah Ayşe elenir” ifadeleri yer aldı. Bu paylaşımın altına yapan Survivor All Star 2022 eski yarışmacısı Yağmur Banda ise, herkesin ağzını açık bıraktı. Yağmur Banda, Yiğit Özcan’ın tweetinin altına; “Yanlış giydiği büstiyer takıntısı” ifadeleri yer aldı. Üstelik Yağmur Banda’nın daha önce attığı; “Bazılarının dili sadece isim yazarken ve röportajda çözülüyor Maşallahh” tweetinin de Ayşe Yüksel’e gönderme olduğu iddia edildi.

Yağmur Banda, Sude Burcu’yu Övgülere Boğdu

 

Gerçekleşen eleme konseyinde elenen ismin Barış Murat Yağcı olması üzerine arkadaşı ve memleketlisi Sude Burcu’yu övgü üzerine övgüye boğan Survivor All Star 2022 eski yarışmacısı Yağmur Banda; “Canım Sudişkooommm!! Hakkettiğinin karşılığını aldın!!!” ifadeleri ile arkadaşını kutladı. Ardından arkadaşına her an destek olacağını da belirten bir paylaşım gerçekleştiren Yağmur Banda; “Canım Sudişkomuuu bu performans, dobralığın, duruşun sana hakkettiğin yolda devam etmeni sağladı. Benim kalbi temiz güzel arkadaşım boş ver. Konuşan konuşsun. Sen sen olmaktan hiç vazgeçme” ifadelerini kullandı. Yağmur Banda’nın bu tweeti yüzlerce beğeni alırken; Sude Burcu destekçilerinin yorumları ile doldu.

İlgili Makaleler