Magazin

Hadise’den Sürpriz Bir Hamle Daha! Hadise İle Mehmet Dinçerler Evlendi Mi? Hadise’den Şoke Edecek “Hamilelik” Açıklaması Her Şeyi Ortaya Çıkardı!

Özel yaşamı ile sıkça gündeme gelen ünlü isimlerden biri olan Hadise, şimdilerde gizlice yaptığı iddia edilen evliliği ile gündemlerden düşmez oldu. Yaz aylarından bu yana ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile birlikte olan Hadise, ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Bu teklifin ardından Mehmet Dinçerler’in ailesine hızlı bir giriş yapan Hadise, düğün hazırlıklarına başlamış ve geçtiğimiz aylarda sadece aile içerisinde gerçekleşen bir nişan töreni ile nişanlanmıştı.

Nişan törenini büyük bir gizlilik içerisinde gerçekleştirmesi ile dikkatleri üzerine çeken Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, öyle ki, bu törende görev alan çalışanlar ile bile bir gizlilik sözleşmesi imzalamış ve törene dair tek bir kare fotoğraf ya da videonun dışarı sızmasının önüne geçmişti. Bu nedenle nişan görüntülerini merakla bekleyen Hadise’nin hayranlarına bu kez merak edilecek iki yeni haber daha geldi. Hadise’nin hamile olduğunu iddia edenler ile Hadise’nin gizlice evlendiğini iddia edenler, Hadise’nin verdiği o yanıtlar ile aydınlandı.

Hadise, Hamilelik İddialarını Reddetti

Nişan töreninin hemen ardından New York tatiline çıkan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, burada geçirdikleri keyifli anları takipçileri ile paylaşmıştı. Yurda döner dönmez İstanbul gecelerinde görüntülenen Hadise, magazin muhabirlerini görünce çantasıyla karnını kapatmış ve bu hareketi ile bir hayli dikkat çekmişti. Daha önce de hamile olduğu iddia edilen Hadise, hamilelik ile ilgili iddiaları yalanlamış ve TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına bağlanarak; “Biz gelenek ve göreneklerimize göre yaşayan bir aileyiz. Hamile değilim. Her şeyin yeri ve zamanı var’’ ifadelerini dile getirmişti.

Hadise’den Beklenmedik Evlilik Açıklaması

Hadise’nin hamile olduğu yönündeki iddialar ses getirmeye devam ederken; ünlü şarkıcının New York dönüşü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen bir tören ile gizlice dünya evine girdiği iddia edildi. Apar topar gerçekleştirilen bu nikah, Hadise’nin hayranları tarafından “hamilelik” olarak değerlendirirken; Hadise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak, bu nikahın ardından Kıbrıs konserine çıkan Hadise’nin konserde kullandığı bir cümle, evliliğe kesin gözüyle bakılmasını sağladı. Hadise, konserinde, Mehmet Dinçerler için; “Eşim bana çiçekler gibi bakıyor. Buradan ona ne kadar teşekkür etsem az’’ dedi.

İlgili Makaleler