Magazin

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Paylaştığı İtiraflara Verdiği Cevaplar İle Herkesi Şaşırttı; “Bir De Görünmeyen İtiraflar Var!” Meğer…

FOX TV ekranlarından yayınlanan ve gündüz kuşağının ses getiren yapımlarından biri olan Fulya İle Umudun Olsun isimli reality şovda yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci, bu programdan sonra daha da popüler hale geldi. Program içerisinde programa dahil olan konuklara verdiği tavsiyeler ile ses getiren Esra Ezmeci, aynı şekilde kendisinden akıl isteyen takipçilerine de çok konuşulacak tavsiyeler vermeye başladı.

Takipçilerinin yaşamlarına dokunabilmek ve mesleğinin avantajlarını takipçileri ile paylaşabilmek adına sık sık soru cevap niteliğinde etkinlikler gerçekleştiren ünlü psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz gün bir soru cevap etkinliği de yaptı. Yaptığı bu etkinlik esnasında takipçilerinden gelen çok özel itirafları paylaşan ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, bu itiraflar ile herkesin ağzını adete açık bıraktı.

Esra Ezmeci’ye Zor Soru; “Kocamla Cinsel İlişkimiz Hiç Yok!”

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, takipçilerinin evlilikleri ve ilişkilerindeki sorunlarını çözebilmesi adına onlara destek olmak için gerçekleştirdiği soru cevap etkinliklerini son zamanlarda sıklaştırdı. Son gerçekleştirdiği etkinlikte ilginç bir soru alan Esra Ezmeci; “Kocamla cinsel ilişkimiz hiç yok! O daha çok internette evli kadınlarla konuşarak işini görüyor” sorusu ile karşı karşıya kaldı. Bu soruyu cevapsız bırakmayan Esra Ezmeci; “Böyle bir duruma ses çıkarmak gerekir. Çünkü diğer kadınlarla eşinizin konuşması, aranızda cinsellik olmaması normalleşmeye başlayabilir. O yüzden bu durumun kabul edilemez olduğunu belli etmeniz gerekiyor” yanıtı ile herkesi bir hayli şaşırttı. Ardından daha zor bir soru alan Esra Ezmeci, bu kez takipçisinden gelen, “Eşimin cinsel organı çok fazla küçük, bunu söyleyince kabul etmiyor” sorusuna; “Bu bir erkek için zor bir durum olabilir. O yüzden farklı yöntemlerle de ilişkinizi ikiniz için daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bunun için cinsel terapiste başvurabilirsiniz. Ama devamlı yüzüne vurmayın, kırıcı bir durum olabilir” şeklinde cevap verdi.

Esra Ezmeci Açıkladı; “Bir De Görünmeyen İtiraflar Var!”

Esra Ezmeciye gelen itiraflar sosyal medyanın gündemine otururken; pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından tiye alındı. Bu soruların dalga amaçlı sorulduğunu düşünen sosyal medya kullanıcıları, Esra Ezmeci’ye takipçilerinin daha çok dalga amaçlı soru sorduğunu iddia etti. Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Esra Ezmeci; “Birde görünmeyen itiraflar var’’ diyerek, itirafların son derece samimi itiraflar olduğuna dikkat çekti.

İlgili Makaleler