Magazin

Demet Özdemir, Yine Yaptı Yapacağını! Düğün Öncesi Bombayı Patlattı; “Oğuzhan Koç Delirecek!” Demet Özdemir’in O Halleri…

Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi iddialı yapımlarda rol alması ile tanınan genç oyunculardan biri olan Demet Özdemir, kısa bir süre içerisinde ekranların aranan kadın oyuncuları arasındaki yerini aldı. Bu yükselişin ardından aradığını aşk hayatında da bulan Demet Özdemir, şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’tan geçtiğimiz sevgililer gününde evlilik teklifi aldı.

Bir yılı aşkındır birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, çıktıkları yurtdışı tatilinin ardından yurda dönüşte ayrılık kararı almış ve hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ayrılığa çok fazla dayanamayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, 14 Şubat 2022 tarihinde dünya evine girmek için ilk adımı atmıştı. Sevgilisi Demet Özdemir’e çok ses getiren bir sürpriz yapan Oğuzhan Koç, ünlü oyuncuya evlilik teklifinde bulunmuş ve “Evet” cevabını almıştı. Kıskançlık krizlerini yoğun yaşadığı iddia edilen Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’in son paylaşımı ile ilgili ilginç bir tepki verdi.

Demet Özdemir’den İddialı Paylaşım

Şubat ayında sevgilisine “evet” diyerek ilişkisini ciddi bir evreye taşıyan Demet Özdemir’in iddialı paylaşımlarının ardı arkası da kesilmedi. Kısa süren ayrılıklarının kıskançlık nedeniyle olduğu edilen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti için bir kıskançlık sebebi daha ünlü oyuncu Demet Özdemir’den geldi. Geçtiğimiz gün derin göğüs dekolteli ve mini elbisesi ile bir paylaşım gerçekleştiren Demet Özdemir, sosyal medyayı adeta salladı. Demet Özdemir’in bu fotoğrafları kısa süre içerisinde binlerce beğeni alırken; övgü dolu yorumlar ile de desteklendi. Öte yandan Oğuzhan Koç’un bu fotoğrafa ne diyeceği büyük bir merak konusu haline dönüştü.

Demet Özdemir Dur Durak Bilmiyor

İddialı paylaşımlarını sadece fotoğraf olarak gerçekleştirmeyen Demet Özdemir, bu kez de kalça şov yaptığı bir dans videosu paylaştı. Bu videoyu kendi Instagram hesabından paylaşan Demet Özdemir’in geçmişte de dansçı olduğu kullandığı figürlerden bir kez daha ortaya çıktı. Demet Özdemir’in hayranlarının övgüler ve beğeniler yağdırdığı kalça şovlu dans videosu, sosyal medya platformlarına damgasını vururken; Oğuzhan Koç’un bu sebeple Demet Özdemir’e tepki koyduğu iddia edildi.

İlgili Makaleler