Ekonomi

Borcu Olan Vatandaşın Dostu Yapı Kredi Bankası, Yapılandırmanın Startını Verdi! Başka Bankaya Borcu Olan Vatandaşları Da Kapsıyor! Üstelik…

Hem acil nakit ihtiyaçlarına yanıt vermesi hem de taksitli alışverişi mümkün hale getirmesi nedeniyle bankacılık sektörünün en avantajlı hizmetleri olan kredi kartı ve krediler, geri ödemeler açısından sorun yarattığı anda vatandaşları bir borç sarmalı içerisine sürüklüyor. Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar ise, kredini notunun düşmesi sebebiyle bankaların avantajlı hizmetlerinden yararlanamıyor. Vatandaşları bu borç sarmalından kurtarmak için hamle yapmış olan Yapı Kredi Bankası, yeni bir duyuru yayınlamış bulunuyor.

Gerek dijital dönüşümde gösterdiği başarı, gerekse avantajlı bankacılık hizmetleri ile özel bankacılık sektörünün karlı banka kuruluşlarından biri olan Yapı Kredi Bankası, sağladığı hizmetlerinin çeşitliliği açısından 2022 yılının da lider konumundaki bankaları arasındaki yerini alıyor. Bu kapsamda vatandaşlara çok özel hizmetler sunan Yapı Kredi Bankası, şimdi de borç kapama ya da borç transferi olarak adlandırılan bir kredi paketi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası, Vatandaşın Borcunu Hemen Kapatıyor

 

Yapı Kredi Bankası, 2022 yılında borcu olan vatandaşı iki ayrı kredi sistemi ile destekliyor. Banka müşterisi olup da kredi ya da kredi kartı gibi hizmetlerden yararlanıp, borçlarını ödeyemeyen vatandaşların imdadına yetişen Yapı Kredi Bankası, kendi banka müşterilerine oldukça düşük faizden yeniden yapılandırma olanağı tanıyor. Bu sayede rahat bir nefes alan Yapı Kredi Bankası müşterileri, aynı zamanda oluşturabildikleri ödemesiz dönem aracılığıyla da borçlarını daha rahat ödeyebiliyor. Bunun yanı sıra banka müşterisi olmayan vatandaşlara da borç kapama ya da borç transferi kredi sağlayan Yapı Kredi Bankası, avantajlı faiz oranları ile borçlu olan vatandaşlara sesleniyor.

Yapı Kredi Bankası, Borç Transfer Kredisi Vatandaşa Can Suyu Oluyor

Yapı Kredi Bankası, kendi müşterilerine borç kapama kredisi verirken; borçlu olan vatandaşlara ise, borç transferi kredisi desteği sunuyor. Borcu olan her vatandaşın yararlanabileceği bu destek kapsamında Yapı Kredi Bankası, tutara göre değişmekle birlikte azami olarak 36 aya varan vade seçeneği sunuyor. Borç transferi kredisinin üst limitini başvuru yapan kişinin kredi notuna göre belirleyen Yapı Kredi Bankası, bu kredisi için şubelerinden daha ayrıcalıklı hizmet verirken; başvuruları mobil bankacılık, internet ve telefon bankacılığının yanı sıra ATM’lerinden de kabul ediyor.

İlgili Makaleler