Ekonomi

Halkbank’ta Söz Senet! Tek Bir Söze Anında 1.000 TL’yi Hesaba Aktaran Halkbank, Açıkladı: Paraf Sözüne Kazan Dönemi Başladı!

Kamu bankası olmasının avantajını her alanda ve hizmetinde müşterilerine hissettiren Halkbank, aynı zamanda benzersiz kampanyaları ile de dikkat çeken banka kuruluşları arasındaki yerini alıyor. Birbirinden farklı kampanyaları ile banka ve kredi kartları kullanımlarını daha cazip hale getiren Halkbank, bu kez de Paraf kart sahipleri için yeni bir kampanya hazırlamış bulunuyor.

Şimdilerde sadece müşterilerine özel olarak pek çok kampanya geliştirmeye devam etmesi ile öne çıkan Halkbank, Paraf Kart ile harcama sözü veren her müşterisine anında 1.000 TL değerinde ParafPara hediye ediyor. Kampanyasına dair detaylı bir duyuru da yayınlamış olan Halkbank, ekstre harcama sözü kampanyasına dair tüm merak edilenleri de cevaplamış bulunuyor.

Halkbank’tan Anında 1.000 TL Değerinde ParafPuan Kazanılabiliyor

Halkbank’ın yeni kazandıran kampanyası banka kapsamında sunulan Paraf kredi kartına sahip olan bireysel müşterilere yönelik hazırlanmış bulunuyor. Bu kapsamda sağlanan hediye ParafPuan’ları kazanabilmek için kampanyaya katılım şartı aranıyor. Kampanya kapsamına dahil olmak isteyen Halkbanklıların ise, kredi kartının son 6 hanesini ve harcama sözünün tutar bilgisini yazara 3404’e SMS göndermesi gerekiyor. Ücretsiz olarak gönderilen kısa mesaj ile kampanyaya dahil olan Halkbanklıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşaması halindeyse bu mesajı 3444’e göndermesi isteniyor. Aynı zamanda dijital bankacılık araçları ile de kampanya katılımlarına müsaade eden Halkbank, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de bu hizmeti sunuyor.

Halkbank’ın Vereceği Hediye ParafPuan Miktarı, Harcama Sözü Tutarına Göre Değişiyor

Yeni kampanyası kapsamında müşterilerine özel olarak hediye ParafPuan’lar dağıtmayı hedefleyen Halkbank, vereceği ödül miktarını müşterisinin verdiği ekstre harcama sözü tutarına göre belirliyor. Bu kapsamda en az 2.500 TL aylık harcama sözü veren müşterilerine hediye ParafPuan veren Halkbank, 1.500 TL’ye anında 150 TL ParafPuan hediye ediyor. Kampanya kapsamında verilebilecek olan en yüksek harcama sözünü ise 10 bin TL olarak belirlemiş olan Halkbank, bu müşterilerine ise 1.000 TL ParafPuan kazandırıyor. Müşterisinin harcama sözünü 1 yıllık isteyen Halkbank, hediye edeceği ParafPuan’ları anında yatırsa da 12 aylık harcama kontrolün gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda sözünü yerine getirmeyen Halkbanklılardan ParafPuan’ları geriye alan Halkbank, sözün yerine getirildiği dönemlerin tutarını düşerek, kalan tutarı müşterisinden tahsil ediyor.

İlgili Makaleler