Ekonomi

Tatile Gidecek Olanların Başvuru Yapması Halinde Tatil Harcamalarının Bedavaya Gelmesi Sağlanıyor! Tatile Destek Veren O Banka…

Kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen bankalar, havaların ısınmasını fırsata çevirmek için tatil kampanyalarının startını vermiş bulunuyor. Bu kapsamda düzenlenmiş olan en karlı kampanyalardan birine ise imzasını Ziraat Bankası atıyor.

Bir kamu bankası olması nedeniyle vatandaşların her an yanında olma misyonu ile hareket eden Ziraat Bankası, banka müşterilerinin tatil harcamalarını da es geçmiyor. Bu kapsamda tatil alışverişlerini TatilSepeti üzerinden gerçekleştirecek olan müşterilerine TL değerinde Bankkart Liralar veren Ziraat Bankası, tam 500 TL’ye varan hediyeler kazandırıyor.

Ziraat Bankası Tatile 500 TL Destek Veriyor

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil kampanyalarını arka arkaya yayınlamaya başlayan Ziraat Bankası, şimdilerde Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilSepeti’nden tek seferde yapılacak olan 5.000 TL ve üzeri harcamaya anında 500 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Bu kampanyayo 1 Mayıs 2022 ile 31 Mayıs 2022 tarihlerinde geçerli olacak şekilde düzenlemiş olan Ziraat Bankası, kampanyaya katılımları Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallı ile oluyor. Ziraat Bankası’ndan hediye edilecek olan 500 TL için SMS atmak isteyen vatandaşların ise yapması gereken tek şey TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye kısa mesaj ile göndermek oluyor.

Ziraat Bankası, Tatil Kampanyasının Detaylarını Paylaşmış Bulunuyor

Yeni tatil kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme yapmış olan Ziraat Bankası, kendi web sitesinden gerçekleştirdiği bilgilendirme içerisinde bu kampanyaya dahil olabilecek olan müşterilerini de açıklamış bulunuyor. Ziraat Bankası’nın konuyla ilgili kampanya detayı kısmında ise; “Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 15 Haziran 2022 tarihinde yüklenecek olup, kullanılmayan Bankkart Liralar 11 Temmuz 2022 tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir” ifadeleri bulunuyor. Öte yandan tatil alımlarının ardından iptal ya da iade yapan Ziraat Bankası müşterilerinin yanı sıra Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart gibi kartların sahipleri ile tatil alışverişlerini Bankkart Lira kullanılarak yapan Ziraat Bankalılar da kampanyadan faydalanamıyor.

İlgili Makaleler