EkonomiGündem

Bakan Dönmez’den son dakika açıklaması geldi! Elektrik faturası ödemeleri 1 ay ertelendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik faturaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve elektrik faturası ödemeleri hakkında bazı bilgiler paylaştı. Bakan Dönmez açıklamalarında Isparta’da alt yapı sorunları nedeniyle meydana gelen elektrik kesintileri hakkında bazı bilgi paylaşımı yaptı ve ödemelerin ertelendiği vurguladı.

ÖDEMELER 1 AY ERTELENDİ

Açıklamalarında 3 Şubat’tan itibaren elektrik sayaçları okunmayan vatandaşların bir hafta daha sayaçlarının okunmayacağını belirten Bakan Dönmez açıklamalarının devamında bundan kaynaklı olarak fatura tahsilatlarının da 1 ay süreyle ertelendiğini aktardı.

MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

Tüm bunların yanı sıra Bakan Dönmez açıklamalarının devamında Isparta’da alt yapı sorunları nedeniyle elektrik kesintisi sorunları yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin hızlı bir şekilde giderileceğini ifade etti.

Isparta’da yaşanan sorunlar, elektrik kesintileri hakkında bir gelişme olduğunda veya elektrik fatura ödemeleri hakkında bir durum yaşandığında okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

İlgili Makaleler