Ekonomi

Katılım Bankacılığı Mayıs Ayında Da Kazandırıyor! Kredi Çekmek İsteyenler İçin Eşsiz Faiz Oranları Geldi! Sadece Bu Banka Veriyor…

Her ay faiz oranlarında çeşitli parametreleri göz önüne alarak faiz politikalarını belirleyen bankalar, vatandaşların en avantajlı faiz oranlarından krediler çekebilmesi için kendi politikaları çerçevesinde dip faiz oranlarını sunmaya çalışıyor. Bankalar arasındaki rekabetin bir parçası olan kredi faiz oranları, mayıs ayında da vatandaş nezdinde belirleyici etmen olmaya devam ediyor.

Türkiye’de hem kamu hem de özel alanda hizmet veren pek çok banka kurum ve kuruluşu bulunuyor. Bu bankaların her birinin faiz oranlarını farklı sunması ise, vatandaşın seçenek açısından çok geniş bir yelpazeye sahip olmasını sağlıyor. Ancak, son dönemlerde popüler olan ve tüm kamu bankalarının da açılışını gerçekleştirdiği “Katılım Bankacılık Sistemi” vatandaşların en avantajlı hizmet alabileceği kuruluşlar haline gelmiş bulunuyor. Bu kapsamda bir özel katılım bankası olan Türkiye Finans Katılım Bankası, mayıs ayının en avantajlı hizmetlerinden birini sunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası, Faiz Oranlarını Piyasanın Çok Altında Belirliyor

Özel bir banka olmasına rağmen katılım bankacılığı hizmeti sunan bankalardan biri olan Türkiye Finans, sunduğu her hizmet ile özel banka kuruluşlarının popülerleri arasındaki yerini alıyor. Faiz oranlarını da katılım bankacılığı prensibi doğrultusunda belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına en dip seviyeden verdiği faiz oranları ile destek oluyor. Bu kapsamda mayıs ayında sunduğu faiz oranlarını daha da aşağıya çekmiş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu ay itibariyle ihtiyaç finansmanı paketlerinde yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranlarını kullanıyor. Azami vade süresi olarak tutara göre taksitlendirme yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, 50 bin TL altındaki ihtiyaç kredileri için azami 36 ay; 50 bin TL üzerindeki ihtiyaç kredisi için ise azami 24 ay vade sağlıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası, İhtiyaç Finansmanı Hesaplama

İhtiyaç finansmanına başvuruları hem dijital hem de fiziki bankacılık hizmetleri aracılığıyla kabul eden Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan 10.000 TL tutarında ve 36 ay vade ile çekilecek olan bir kredinin aylık taksit tutarları yalnızca 401,71 TL oluyor. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın ihtiyaç finansmanı paketinden yararlanabilmek için başvurunun ardından T.C. kimlik kartı ya da kimlik kartı yerine geçen ehliyet veya pasaport ile gelir belgesi sağlayan herhangi bir belgeyi en yakın Türkiye Finans şubesine teslim etmek gerekiyor.

İlgili Makaleler