Ekonomi

SGK’dan Yeni Bir Hamle Daha; SSK Ve Bağ-Kur’lu Olan Herkese Ödenecek! Anında 4.750 TL Ek Ödeme! Sadece Bu Bankalar Verecek…

Türkiye’de hem çalışma hem de emeklilik halini düzenleyen Sosyal Güvenlik Kurumu, kısaca SGK, emekli olan vatandaşların ödemelerini artırmak için dönem dönem çeşitli protokollere imza atıyor. Geçtiğimiz gün yeni bir protokole daha imza atmış olan SGK, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden (TBMM) de onaylattığı bu protokol kapsamında kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ile yeni bir protokole varmış bulunuyor.

Devlet destekli kredilerin vazgeçilmez adresi olan kamu bankaları olarak tanınan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bu kez SGK ile emekliler için masaya oturmuş bulunuyor. SGK ile Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası arasında yapılan protokolün TBMM’de de onaylanmasının ardından emeklilerin kamu bankaları üzerinden 4 bin 750 TL’lik ödemeyi anında alabilmesinin önü açılıyor.

Kamu Bankaları, Emeklilere Özel Devlet Destekli Kredi Vermeye Başladı

Her konuda vatandaşı destekleyen Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası isimli kamu bankaları, kamu bankacılığı anlayışı ile halihazırda oldukça avantajlı kredi ve kredi kartı ürünleri ile vatandaşlara hizmet veriyor. Buna ek olarak devletin çeşitli kurumları ile dönem dönem iş birliği gerçekleştiren Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası aynı zamanda vatandaşa sunduğu hizmeti daha da avantajlı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün SGK ile Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası arasında gerçekleşen protokol kapsamında maaşını bu bankalardan alan emekliler şartsız, kefilsiz veya ipoteksiz olarak anında 4 bin 750 TL tutarında ihtiyaç kredisini çekebiliyor. Üstelik uzun vade ve esnek geri ödeme planları ile emeklilere özel hizmetler sağlayan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 36 aylık taksitler ile kredi aylık ödemelerini de oldukça düşürüyor.

Kamu Bankaları Emeklilere Özel Faiz Oranlarını Düşürdü

Emeklilere özel olarak sağladığı kredi paketlerinde düşük faiz politikası benimsemiş olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası isimli kamu bankaları SGK ile gerçekleştirdiği son protokol kapsamında emeklilere özel olarak sunduğu 4 bin 750 TL’lik ihtiyaç kredisini sadece yüzde 1,78 oranından faiz ile sağlıyor. Sadece esnek geri ödeme planları sunmayan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası aynı zamanda krediden yararlanan vatandaşlara üç ay ile sınırlı olmak kaydıyla geri ödemesiz dönemler de sağlıyor.

İlgili Makaleler