Gündem

Coinbase’e Erişim Sağlanamıyor! Para Çekemeyenler var!

Kripto para piyasaları kan ağlarken, kripto para borsalarının en önde gelenlerinden Coinbase’de teknik sorunlar yaşanıyor. Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in müşterileri hesaplarına erişim sağlayamıyor. Coinbase sorunu doğruladı.

Amerika ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, müşteri hesaplarındaki erişim ve alım satım işlemlerindeki sorunun bilincinde olduğunu söyledi. Platform tarafından yapılan bilgilendirmede, kullanıcılarına ait fonların güvende olduğu ve endişe edilmesine gerek olmadığını bilgisi paylaşıldı. Ünlü kripto para borsasının yaptığı açıklamalarda, teknik ekiplerin sorun üzerinde detaylı bir çalışma yaptığı duyuruldu.

Kripto para piyasalarındaki herkes gibi, Coinbase’de zorlu bir hafta geçiriyor. 2022 yılının başından beri dalgalanmalar yaşayan kripto para piyasaları, en inişli çıkışlı dönemden geçiyor. Küresel piyasalarda meydana gelişmeler piyasalarda satışları artırırken, kripto paralarda ciddi düşüşler yaşanıyor.

Alım Satım İşlemleri Yapılamadı

Kripto para birimlerinin neredeyse tamamında düşüşler devam ederken, kripto milyarderlerinin servetlerinde ciddi erimeler söz konusu. Piyasalarda yatırımı olan tasarruf sahiplerinin endişeleri artıyor. Kripto para piyasalarında meydana gelen düşüş ile birlikte son olarak Coinbase sunucularında erişim sorunları meydana gelmesi bu endişelerin artmasına neden oldu.

Para Çekimi Yapılamadı

Coinbase platformunda yatırımı olan pek çok kullanıcı, sistemde para çekme konusunda sıkıntılar yaşadıklarını bildirdiler. Coinbase, sosyal meyda platformu Twitter üzerinden konu ile ilgili açıklamalar yaptılar. Yetkililer yaşanan sorunları doğruladılar ve teknik ekibin sorunu gidermek için çalıştığını, en kısa sürede problemin giderileceğini açıkladılar.

Paranız Güvende Açıklaması Yapıldı

Coinbase tarafından yapılan açıklamada, sistemde bulunan bazı müşterilerin Coinbase Pro ve Coinbase platformları üzerinden yaptıkları işlemlerde ve hesaplara erişim sağlama konusunda sorunlar yaşadığını doğruladılar. Yatırımcıların paralarının güvende olduğunu söyleyen kripto borsa platformu, sorun üzerinde aktif olarak çalıştıklarını ve güncelleme yapılacağını açıkladılar.

İlgili Makaleler