Gündem

Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin Çılgın İndirimleri Başladı; A101, BİM, ŞOK Mahvolacak! Et, Süt, Peynir, Çay, Ayçiçek Yağı Hepsi…

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren ve devlet destekli hayata geçirilmiş bir market sistemi olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Ramazan ayı boyunca sunduğu indirimleri fiyatlarını devam ettirmeye karar verdi. En son açtığı 1000. şubesi ile oldukça geniş bir hizmet ağına sahip olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu kez de haftalık indirimlere başladı.

Uygun fiyat politikası bir yana doğrudan tarladan üreticiye ürün ulaştırma sistemiyle son derece kaliteli ve sağlıklı bir beslenmeyi garanti eden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu haftaki indirimlerini de açıkladı. İndirimleri ile baş döndüren Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde peynirden çay, ayçiçek yağından ete kadar pek çok üründe indirim yapıldı.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin Bu Haftaki İndirimleri Belli Oldu

Bu haftaki indirimleri arasına atıştırmalık ürünleri alarak, özellikle çocuklu aileleri bir hayli sevindiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, hafta boyunca müşterilerine uygun fiyatlı kek ve çikolatalar satacağını açıkladı. İndirim kataloğu aracılığıyla indirimlerini kamuoyu ile paylaşan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 50 gramlık Torku meyveli kekleri 2,50 TL’ye düşürürken; Eti Nero marka bisküvinin 330 gramını 12,45 TL’ye satmaya başladı. Beyoğlu Çikolatası isimli ürünün 27 gramlık paketlerini 4,95 TL’ye indiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 60 gramlık Ülker marka sade ve bitter çikolataların fiyatlarını 6 TL’ye; 400 gramlık kakao kremalarını 25,90 TL TL’ye; 1,5 litrelik Uludağ portakallı gazozları ise 9,75 TL’ye düşürdü.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde Peynir Ve Ete İndirim Geldi

Son zamanların en çok zamlanan ürün gruplarını bu haftaki indirimleri arasına dahil eden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Bahçıvan marka peynir çeşitlerinin 200 gramlıklarını 21,90 TL’ye indirirken; coğrafi bir ürün olan İzmir tulum peynirinin 400 gramını 29,90 TL’den satmaya başladı. Çaylarda da indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, yarım kiloluk Çaykur marka çayı 24,50 TL’ye; 1 kilogramlık Çaykur Rize Çay’ını ise 41,90 TL’ye indirdi. Kampanyalı ayçiçek yağı satışına devam eden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 5 litrelik ayçiçek yağlarını 142,90 TL’den satmaya devam edeceğini açıkladı. Öte yandan et ve et ürünlerinde de indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 400 gramlık satır köfteleri 39 TL’ye; sucukların kilogramını 179,90 TL’ye; sosisi 29,90 TL’ye; fileto ürününü ise 13 TL’ye düşürdü.

 

İlgili Makaleler