Ekonomi

TEB, ING Bank, Yapı Kredi Bankası; Üçü Birden Veriyor! Anında Nakit, Geri Ödeme Üç Ay Sonra! Başvurular…

Kredilere her geçen gün talebin arttığı şu günlerde bankalar da bu talepleri karşılayabilmek adına kredi paketlerini geliştirmeyi sürdürüyor. Özellikle pandemi günlerinde aksayan kredi geri ödemelerinden yola çıkararak oluşturulmuş olan ödeme ertelemeli kredi paketlerinin sayısını her geçen gün artıran bankalar, şimdi de bu ertelenen ay sayısını yükseltmek için düğmeye basıyor.

Günümüzde neredeyse her ihtiyaca doğrudan yanıt verecek olan bir kredi paketi bulunuyor. Nakit ihtiyacı olan ancak borçları ya da çeşitli nedenler gereğince kredisini hemen geri ödeyemeyecek olan vatandaşlara ise, bankalar tarafından ertelemeli ödemeli krediler sağlanıyor. 2022 yılının mayıs ayında ise en avantajlı erteleme ödemeli kredileri esnek ger ödeme planlarıyla aşağıdaki bankalar sağlıyor.

TEB 3 Ay Ertelemeli Kredi Paketi Düşük Faiz Sunuyor

Son zamanlarda bankacılık sektöründeki faaliyetlerini hızla geliştirmeye başlamış olan bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), vatandaşlara rahat bir nefes aldırdığı 3 ay ödeme ertelemeli kredi paketi ile de sektöründe öncü kuruluşlar arasındaki yerini almayı başarıyor. Azami olarak tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleri sağlayan TEB, ertelediği üç ayı toplam vade süresinden düşerek, maksimum 33 ay taksitlendirme sağlıyor. Yarattığı üç aylık boşluk ile vatandaşlara rahat bir nefes aldıran TEB’in faiz oranları ise yalnızca yüzde 1,99 oranından başlıyor. Bu koşullar ve en uzun vadede TEB’ten çekilecek olan 10 bin TL’lik bir kredinin aylık geri ödemeleri ise 441,38 TL olarak hesaplanıyor.

ING Bank ve Yapı Kredi Bankası Müşteriye Özel Faizleri İle Fark Yaratıyor

Üç ay ertelemeli kredi sunan bir diğer bankalar da ING Bank ve Yapı Kredi Bankası oluyor. Maksimum 90 gün ödemesiz süre yaratan ING Bank ve Yapı Kredi Bankası  bu kapsamda sundukları kredi faiz oranını müşterisinin kredi notuna özel olarak indirip, çıkartabiliyor. Hem mobil ve internet bankacılığı hem de ATM ve şubeler aracılığıyla başvuru yapılabilecek olan ING Bank ve Yapı Kredi Bankası üç ay ertelemeli kredi paketleri, erteleme yapılması haline maksimum 33 ay vade sunuyor. Öte yandan ING Bank’ın bu kapsamdaki kredi faiz oranı taban 2,09 olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler