Gündem

Opet Worldcard İle Hepsiexpress El Ele Verdi; İndirimin Kralı Geldi! 31 Mayıs’a Kadar Opet Worldcard İle Hepsiexpress’den Yapılacak Her Harcamaya Anında…

Türkiye’nin en çok müşteri portföyüne sahip olan e-Ticaret satış sitelerinden biri olmaya bu yıl da devam eden HepsiBurada, geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği Hepsiexpress için Opet Worldcard ile yeni bir protokole imza attı. Opet Worldcard sahiplerinin sadece akaryakıt alışverişlerinde değil, diğer tüm sektör harcamalarında da avantajlı olacak olmasının önünü açan bu iş birliği sonu TL değerinde Opet Puan verileceği öğrenildi.

Opet ile Worldcard’ın iş birliği ile geliştirilmiş olan Opet Worldcard, akaryakıt harcamalarında önemi avantajlar sunması ile vatandaşların dikkatini çekiyordu. Bu kapsamdaki iş birliklerini her geçen gün geliştiren Opet Worldcard, bu kez de Hepsiexpress ile gittiği iş birliği sonucu yeni bir sektöre adım atmış oldu. Müşterilerine daha avantajlı bir hizmet vermeye başlayan Opet Worldcard, Hepsiexpress’den yapılacak her harcama için hediyeler dağıtacağı kampanyasını geçtiğimiz gün duyurdu.

Opet Worldcard ile Hepsiexpress İş birliği Kazandırıyor

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Opet Worldcard, Hepsiexsspress ile gerçekleştirdiği iş birliğinin detaylarını yayınladı. Opet Worldcard ve Hepsiexpress’den ayrı ayrı gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; 1 Mayıs 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2022 tarihi arasında Opet Worldcard ile Hepsiexpress’den yapılacak her 150 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL olmak üzere toplamda 45 TL Opet Puan kazanılabileceği öğrenildi. Bu kapsamda sadece Opet Worldcard sahiplerinin Opet Worldcard’ları ile harcamalarını geçerli sayacağını duyuran Opet Worldcard yetkilileri, kampanyanın yalnızca Opet Worldcard ile Hepsiexpress’den yapılacak harcamalar için geçerli olduğunu da hatırlattı.

World Mobil’den Kampanyaya Katılım Şartı Aranıyor

Kampanyasını katılımlı bir şekilde gerçekleştirmiş olan Opet Worldcard, müşterilerini Hepsiexpress’den yapılacak olan harcama öncesinde kampanyaya muhakkak katılması için uyarıyor. Bu kapsamda kampanya katılımlarını World Mobil üzerinden alan Opet Worldcard, aynı zamanda kampanyasının diğer detaylarını da ilgilileri için paylaşmış bulunuyor. Opet Worldcard’dan gerçekleştirilen kampanya detayları açıklamasına göre, kampanya kapsamındaki işlemlerin Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden ödenmesi şartı aranıyor. Kampanyaya puan ile yapılan harcamalar, iadeler ve nakit çekimleri dahil etmeyen Opet Worldcard, geri kalan harcamaları tutar içerisine alıyor. Ayrıca Hepsiexpress içerisinde yer alan üye iş yerlerinden aynı gün yapılacak harcamalarda sadece ilk harcama kampanya tutarına ekleniyor.

 

İlgili Makaleler