Gündem

Son Dakika: Muhsin Yazıcıoğlu Davasının Tanığı Mahkemeden Bir Hafta Önce Öldü! Şüpheli Ölüm Arkasında Soru İşareti Bıraktı!

Kendi otomobili altında kalarak can veren Erol Yıldız, 23 Mayıs’ta Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü ile ilgili görülecek duruşmada tanık olarak dinlenecekti. Erol Yıldız, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın korumalığını yapıyordu.

Yazıcıoğlu’nun Yakın Korumasıydı

2009 yılında yaşanan helikopter kazasında hayata gözlerini yuman Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir dönem yakın koruması olarak görev yapan 49 yaşındaki Erol Yıldız, bugün yaşanan bir kaza neticesinde hayata gözlerini yumdu.

Kaza bu sabah saatlerinde, Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, otomobili çalışmadığı için iterek çalıştırmaya çalışan Erol Yıldız, otomobilin bir anda geri geri gelmesi ile altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Ağır şekilde yaralanan Erol Yıldız, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Meclis Koruma Daire Başkanlığı’nda görev yapmakta olan polis memuru Erol Yıldız, doktorların ve sağlık çalışanlarının tüm çabalarına rağmen yaşama tutunamadı ve hayatını kaybetti.

Erol Yıldız, 2009 yılında bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir dönem yakın koruma polisliği görevini yaptığı öğrenildi.

Önümüzdeki Pazartesi Tanık Olarak Dinlenecekti

Erol Yıldız, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde 5 kişinin öldüğü helikopter kazası ile ilgili yürütülen soruşturmada tanık olarak dinlenecekti. Soruşturmayı Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesi yürütüyor ve 19 şüpheli yargılanıyordu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve örgütte yönetici olarak görev yapan kişilerin bu 19 kişi için talimatlarda bulundukları ve örgütün amaçları için yönlendirmelerde bulundukları öne sürüldüğü davada tanık olarak 3 koruma polisi dinlecekti.

Bu sabah hayatını kaybeden Erol Yıldız, 23 Mayıs Pazartesi günkü duruşmaya SEGBİS ile Ankara’dan katılım sağlayacaktı.

İlgili Makaleler