Ekonomi

Yapı Kredi Bankası, Kesenin Ağzını Açtı, Bu Şartları Yerine Getirecek Olan Herkese Anında 7 Bin 500 TL Ödeme Gerçekleştirecek!

Dönem dönem çeşitli kampanyalar ile müşterilerini buluşturan bankalar, avantajlı bir hizmet verebilmek adına, kampanyalarına 2022 yılında da devam ediyor. Gerçekleştirdiği kampanyalar ve verdiği yüksek tutarlı emekli promosyonları ile öne çıkan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası ise, bu kez çok özel bir kampanya ile müşterilerini buluşturma hazırlığı içerisine girmiş bulunuyor.

Kampanyalarına her geçen bir yenisini eklemesiyle ve eklediği her yeni kampanya da daha çok avantaj yaratmasıyla sektörünün lider konumundaki kuruluşları arasına adını yazdıran Yapı Kredi Bankası, bu kez anında yapacağı 7 bin 500 TL ödeme kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmiş bulunuyor. Başvuru yapan herkese verilecek olan 7 bin TL 500 ödeme için ödemeleri gerçekleştirmeye başlamış olan Yapı Kredi Bankası, tek bir şart arıyor.

Yapı Kredi Bankası’nda 7 Bin 500 TL Anında Ödeme

Yeni bir kampanya ile daha müşterilerini buluşturmak için hazırlıklarını tamamlamış olan Yapı Kredi Bankası, bu kez anında vereceği 7 bin 500 TL’lik kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıkmış bulunuyor. Yeni kredi kampanyası kapsamında onay sürecini oldukça kısaltmış olan Yapı Kredi Bankası, vatandaşın acil nakit sıkışıklığına yedi gün yirmi dört saat boyunca yanıt vermek için düğmeye basıyor. Ek koşullar aramaksızın başvuruları kabul eden Yapı Kredi Bankası, kredinin anında ve şubeye gitmeden onaylanabilmesi için tek bir şart belirlemiş bulunuyor. Yapı Kredi Bankası’nın bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşların kredi puanının 1200 ve üzerinde olması şartı aranıyor.

Yapı Kredi Bankası’nda 7 Bin 500 TL Anında Kredi Başvuruları

Anında kredi paketi ile vatandaşların her türlü acil ihtiyaçlarını gidermeye talip olan Yapı Kredi Bankası, 7 bin 500 TL üst limitli kredi paketi için başvuruları da almaya başlamış bulunuyor. Bu kapsamda Yapı Kredi Mobil ve internet bankacılığı üzerinden evden çıkmadan başvuru yapabilecek olan vatandaşlar aynı zamanda Yapı Kredi Bankası şubeleri ve ATM’leri aracılığıyla da bu kampanyadan yararlanabiliyor. Anında kredi paketini SMS ve telefon bankacılığına da taşımış olan Yapı Kredi Bankası, T.C. kimlik numarasını yazarak 4411’e SMS gönderen herkesin kredi talebini 5 dakika içerisinde değerlendiriyor.

İlgili Makaleler