Ekonomi

Nakde İhtiyacı Olan Vatandaşın Çaresi Bu Dört Bankada! Anında Başvuru Yapılıyor, Şubeye Gitmeye Gerek Kalmıyor! 12 Bin TL’yi Hesabınızda Görmek İçin…

Ani olarak ortaya çıkan nakit sıkışıklığını giderme konusunda oldukça etkili bir bankacılık hizmeti olan krediler, bankaların kendi arasında faiz oranları ve esnek geri ödeme planları açısından sık sık rekabet ettiği hizmet türlerinden biri oluyor. Bu kapsamda günümüzde çağın dijitalleşmesi ile birlikte bu kez de hız konusunda yarışa giren bankalar, anında kredi sistemlerini devreye sokuyor.

Anında kredi sistemlerinin en güzel özellikleri vatandaşların nakit ihtiyacı hangi gün ya da hangi saat çıkarsa çıksın, kredilere başvuru yapabiliyor olması oluyor. Yani anında kredi paketlerinden yararlanabilmek için şubeye gitmeye gerek bulunmuyor. Müşterisi olanların hesabına, müşterisi olmayanların ise bir hesap açarak o hesaba kredi tutarını aktaran bankalar, artık dünyanın öbür ucundayken bile kredi çekmeyi mümkün hale getirmiş bulunuyor.

Anında Kredi Paketleri İçin Kredi Notu Şartı Aranıyor

Anında kredi veren bankalardan biri olan Şekerbank ve Denizbank, bu sene de SMS üzerinden verdiği direkt kredi paketlerini vermeye devam ediyor. Her türlü nakit sıkışıklığı için herhangi bir üst limit olmaksızın müşterilerini desteklemeyi sürdüren Şekerbank ve Denizbank, bu kapsamda sunduğu krediden yararlanmak isteyen vatandaşları mobil uygulamalarına, internet bankacılığına, SMS ile mesaj atmaya veya şube ile ATM’lerine yönlendiriyor. Sadece saniyeler içinde kredi başvurusuna geri dönüş yapan Şekerbank ve Denizbank isimli özel banka kuruluşları, mesai saati içerisinde başvuru şartı da aramıyor. Ancak, Şekerbank ve Denizbank’ın bu kredi paketlerinden anında yararlanabilmek için kredi notunun 1.100 TL ve üzerinde olması gerekiyor.

Anında Kredi Paketleri İçin Üst Limit Her Geçen Gün Artıyor

Şekerbank ve Denizbank’ın aksine anında kredi paketi sistemlerinde herhangi bir kredi notu şartı aramayan ING Bank ve Ziraat Bankası, kredi vermek için düzenli gelire sahip olduğunu belgeleyen kişi ola şartı arıyor. Yani kredi notu kötü olan vatandaşlar, son 180 gündür aynı yerde düzenli bir şekilde sigortalı olarak çalışması halinde bu kredi paketlerinden yararlanabiliyor. Geçmişte SMS ve mobil üzerinden verilen hızlı kredi limitlerini 10 bin TL olarak sunan ING Bank ve Ziraat Bankası, bu sene itibariyle 12 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçları tek bir SMS ile karşılıyor.

İlgili Makaleler