Gündem

Cep Telefonu Veya Bilgisayar Alacaklar Bu Karta Mutlaka Başvuru Yapsın; Çünkü Elektronik Alışverişinde Anında 500 TL İndirim Yapacak! Tek Şart…

Mayıs ayında birbirinden avantajlı kampanyaları ile kredi ve banka kartı kullanan müşterilerini buluşturmaya devam eden Ziraat Bankası, bu kez de elini elektronik sektörüne atıyor.

Her dönem avantajlı olan kampanyalarını özellikle bu ay itibariyle daha da geliştirmeye başlamış olan Ziraat Bankası, Vatan Bilgisayar ile gittiği iş birliği sonucunda elektronik alışverişi gerçekleştirecek olan müşterilerine 500 TL indirim vaat ediyor.

Ziraat Bankası’nın Mayıs Ayı Kampanyaları Belli Oluyor

Mayıs ayında kampanya sayısında önemli ölçü de artışa gitmiş olan Ziraat Bankası, bu kez de elektronik sektöründe harcama yapacak olan müşterileri için Vatan Bilgisayar mağazaları ile bir iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; Vatan Bilgisayar mağazalarından ya da vatanbilgisayar.com’dan Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile 13 Mayıs 2022 ile 19 Haziran 2022 tarihleri arasında tek seferde yapılacak olan 5.000 TL ve üzerindeki tutarlara sahip olan harcamalara anında 500 TL indirim sağlanıyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin harcama gerçekleştirmeden öne Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılması gerekiyor. Öte yandan SMS ile de katılım sağlanabilen bu kampanyadan SMS atarak yararlanmak isteyen Ziraat Bankalıların; VATAN yazıp 4757’ye kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

Ziraat Bankası ve Vatan Bilgisayar İş Birliği Detayları

Ziraat Bankası ve Vatan Bilgisayar arasında imzalanmış olan anlaşmanın detayları da banka müşterileri ile paylaşılmış bulunuyor. Bu kapsamda kampanyadan kazanılan indirimler 14 Temmuz 2022 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine veya Bankkart’ın bağlı olduğu hesaba yansıtılarak, banka müşterilerinin indirimleri ödenmiş oluyor. Bunun yanı sıra sadece bireysel kart sahiplerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarına sahip olan müşterilerini kampanyadan yararlandırmıyor. Müşteri bazlı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, ek kart ve sanal kart üzerinden yapılan harcamaları asıl kart sahibine yansıtıyor. Ayrıca karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri ile gerçekleştirilen harcamaları kampanya kapsamında değerlendirmeyen Ziraat Bankası, bu harcamalara herhangi bir indirim sağlamıyor.

İlgili Makaleler