Magazin

Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı Burcu Özberk’ten Hayranlarını Kahredecek Haber Geldi; “Çalışmak İstemiyorum!” Bir Devir Daha Kapandı! Meğer…

Samimi tavırları nedeniyle ekranların sevilen kadı oyuncuları arasındaki yerini hızla alan isimlerden biri olan Burcu Özberk, yaz aylarından geçtiğimiz haftalara kadar “Aşk Mantık İntikam” dizisinde canlandırdığı Esra karakteri ile bir hayli beğenilmişti. Aynı zamanda dizisi devam ederken; bir de yarışmaya katılan Burcu Özberk, “Maske Kimsin Sen” isimli yarışma programında yer almış ve geyik maskesi altında hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Yaptığı her iş ve oynadığı her dizi ile bir hayli beğenilen ünlü oyuncu Burcu Özberk, yoğun bir sezonun ardından final yaparak ekranlara veda eden Aşk Mantık İntikam dizisinin yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Tatilden attığı fotoğraflar ile sosyal medyayı adeta yakıp kavuran Burcu Özberk, tatil dönüşü gerçekleştirdiği açıklamalarla ise hayranlarını adeta kahretti.

Burcu Özberk, Soluğu Bali’de Aldı

FOX TV ekranlarından bir yaz dizisi olarak başlamasına rağmen aldığı başarılı reytingler sonrasında sezona da uzanmayı başaran “Aşk Mantık İntikam” dizisi, geçtiğimiz haftalarda final bölümünü yayınlayarak, seyircisine veda etti. Mutlu bir son ile ekranlardan ayrılan “Aşk Mantık İntikam” dizisinin ardından soluğu tatilde alan Burcu Özberk, Bali’ye gitti. Bali’de çekildiği cesur tatil fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunması ile sosyal medya kullanıcılarının gündemine bomba gibi düşen Burcu Özberk, binlerce beğeni ve yorum ile takipçilerinden de onayı aldı. Öte yandan geçtiğimiz gün Türkiye’ye geri dönen Burcu Özberk, basın mensupları ile karşılaştı. Bu karşılaşmada samimi bir sohbet eden Burcu Özberk, kötü haberi hayranlarına bizzat kendisi verdi.

Burcu Özberk, Dinlenmeye Çekildi

Tatilden döner dönmez ise soluğu İstanbul gecelerinde alan ünlü oyunu Burcu Özberk, bir mekandan çıkarken karşılaştığı basın mensupları ile sohbet etti. Oldukça verimli bir tatil geçirdiğini ve mutlaka yeniden gideceğini belirten Burcu Özberk, yeni proje sorularına verdiği yanıt ile hayranlarını adeta kahretti. Şu an için iş düşünmediğini belirten Burcu Özberk, konuyla ilgili soruya; “Çalışmak istemiyorum ya, Biraz kendime zaman ayırmak istiyorum” yanıtını verdi. Bu haberi alan Burcu Özberk hayranları ise, sosyal medya hesaplarından Burcu Özberk’in dönmesi için çağrıda bulunmaya çoktan başladı.

İlgili Makaleler