Ekonomi

İş Bankası, Akbank ve TEB duyurdu: İlk kez müşteri olanlara geri ödemesiz nakit fırsatı!

Türkiye’de büyük bir hızla büyümeye devam eden bankacılık sektöründe, vatandaşları memnun eden gelişmeler yaşanıyor. Bankacılık ürünlerini kullanan vatandaşlar hem nakit ihtiyaçlarını karşılıyor hem de sektörün büyümesine katkı sağlıyor. Türkiye bankacılık sektöründe daha fazla sayıda müşteri sahibi olmak isteyen bankalar da yeni müşteriler kazanabilmek için çok ciddi kampanyalarla vatandaşların ilgisini çekiyor. Son olarak Türkiye İş Bankası, Akbank ve TEB ilk kez müşteri olanlar için geri ödemesiz kredi kampanyalarını duyurdu.

Milyonlarca müşterisi bulunan İş Bankası, Akbank ve TEB gibi bankalar, acil nakit arayan vatandaşları müşterisi yapabilmek için çok cazip kampanyaları başlattı. Geri ödemesiz nakit desteğinden yararlanmak isteyenler, İş Bankası, Akbank ve TEB gibi bankaların kurumsal web siteleri üzerinden yayınladıkları ilanları yakından takip ediyor.

İş Bankası Online Müşteri Kampanyası

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından İş Bankası, online kanallar üzerinden müşteri olanlara 1 Ocak – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında kaçırılmayacak nakit fırsatları sunuyor. İşCep mobil uygulamasında yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden banka müşterisi olup aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı başvurusunda bulunan müşterilere özel olarak kart başvuru tarihini takip eden ayın sonuna kadar tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapmaları durumunda 200 TL MaxiPuan hediye ediyor. Yeni müşterilerin kazandığı  bu MaxiPuanlar bir sonraki ayın ilk 15 günü içinde karta yükleniyor.

Akbank Yeni Müşterilere Özel Kampanya

Milyonlarca müşterisi olan Akbank, mobil uygulama üzerinde ilk defa banka müşterisi olanlara dijital kanallardan açacakları 32-35 gün vadeli 100 bin TL mevduat hesaplarıan yüksek faiz kazanma şansı elde ediyor. Bu kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan müşteriler yararlanabiliyor. Akbank’ta vadeli tasarruf hesabı açanlar bu fırsatı elde edebiliyor.

TEB Hoş Geldin Kampanyası

TEB, ilk defa banka müşterisi olanlar için Sodexo kullananları baz alıyor. Sodexo Club’dan alacakları kişiye özel davet kodu ile CEPTETEB uygulamasında ilk kez elektrik faturası otomatik ödeme talimatı veren müşteriler, 3 ay boyunca her ay 50 TL ve toplamda 150 TL’ye varan nakit iade kazanıyor.

İlgili Makaleler