Gündem

Ziraat Bankası ve Denizbank emekliye nefes aldıran kredi kampanyalarını duyurdu!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Ziraat Bankası ve Denizbank, emekli maaş müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya duyurusuyla gündeme geldi. Ülkemizde emekli maaşı ile ay sonunu getirmek her geçen gün zorlaşırken, vatandaşlara en uygun faiz oranları ile kredi desteği veriliyor. İhtiyaç kredisi kapsamında sunulan en cazip oranlar ve emeklinin bütçesine uygun ödeme planları sayesinde vatandaşın yüzü gülmeye devam ediyor. Türkiye’nin en büyük kamu bankası Ziraat Bankası ile önde gelen özel bankalarından Denizbank emekli kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti.

Denizbank Emekli Kredisi Detayları

Bankacılık sektöründe milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Denizbank, emekli maaş müşterilerine özel emekli kredisini duyurdu. Başlatılan kredi kapsamında emekli vatandaşlara özel cazip seçenekler dikkat çekiyor. Denizbank, emekli maaşını transfer edenlere özel rahat ödeme koşulları ve hesap işletim ücreti olmadan acil nakit desteği sağlıyor. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Denizbank emekli kredisi detayları açıklandı.

Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan emekliler, internet şubesi üzerinden kullanacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken Denizbank’ın emekli maaş müşterilerine 36 ay vade seçeneği ile ayda yüzde 1.84 faiz oranlarıyla nakit desteği sunuluyor. Emeklilerin nakit sorunlarına çözüm getirmek için yeni kampanyasını duyuran Denizbank’ta bu koşullarda kredi çeken bir müşteri ayda 405 TL taksit ödeyerek borcunu kapatabiliyor.

Ziraat Bankası Emekli Destek Paketi

Emeklilerin hayat pahalılığı karşısında giderek zorluk yaşamasına bir çözüm bulmak içim harekete geçen Ziraat Bankası, emekli kredi kampanyasını duyurdu. Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, emeklinin artısı isimli kredi paketi ile acil nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Ziraat Bankası’nın tüketici kredisinden yararlanmak isteyen emekli maaş müşterileri ayda yüzde 1.55 faiz oranlarından yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası ayrıca konut kredisi kullanmak isteyen emekli maaş müşterilerine de cazip seçenekler sunuyor. Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyurular büyük ilgi görüyor. Konut kredilerinde 120 ay vade ile yüzde 1.29 faiz oranları devam ediyor.

İlgili Makaleler