Ekonomi

Bu Bankalar Kimliğini Gösteren Emekliye Anında 20 Bin TL Ödeme Yapıyor!

Emekli müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar, emekliler için kaçırılmayacak kampanyaları gündeme taşıyor. Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettiren kamu ve özel bankaların emekli maaş müşterileri için sunduğu kredi kampanyaları dikkat çekiyor. Her ay düzenli olarak yatan emekli maaşları nedeniyle kredi ve kredi kartı gibi bankacılık ürünlerinden yararlanmak isteyen milyonlarca emekliye müjdeli haber geldi.

Emekli vatandaşlar bankaların açıkladığı kredi ve promosyon kampanyalarından hemen yararlanabiliyor. Kamu ve özel bankalarından yapılan açıklamalarda güncel emekli kredisi kampanyaları dikkat çekiyor. Son olarak T.C. kimlik belgesi ile başvuru yapan emeklilere anında 20 bin TL nakit desteği verilmesi gündeme geldi. Emekli kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için kampanya detayları açıklandı.

Halkbank Emekli Kredisi

En büyük kamu bankalarından Halkbank, yüzde 1.55’ten başlayan faiz oranları ile avantajlı kredi fırsatlarına kaldığı yerden devam ediyor. 50 bin TL ve üzeri krediler için 36 ay vadeli, bu tutarın altındaki krediler için ise 24 ay vadeli emekli kredi kampanyasında 20 bin TL nakit desteği sunuluyor. Bu kapsamda ortalama yüzde 1.60 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile 25 bin TL kredi çeken bir müşteri için 986 TL aylık ödeme planı çıkarılıyor. Halkbank emekli kredisine internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamasından başvuru yapılabiliyor.

Denizbank Emekli Kredisi

Denizbank, emeklilere özel kredi kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Denizbank, yüzde 1.92 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile benzersiz bir kredi imkanı sunuyor. Bu kapsamda yüzde 1.92 faiz oranıyla 10 bin TL emekli kredisi çeken müşteriler ayda 411 TL ödeyerek nakit desteğinden kolaylıkla yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilerin yararlanabileceği bu kredi kampanyasında yüzde 1.55’ten başlayan faiz oranları sunuluyor. 25 bin TL üzerinde kredi talebinde bulunan müşteriler için yüzde 1.69 faiz oranı öne çıkıyor. Ziraat Bankası’ndan 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir emekli maaş müşterisi aylık 767 TL taksitlerle ödeme planı çıkarabiliyor.

İlgili Makaleler