Gündem

iPhone 14’ün Çıkış Tarihi ve Fiyatları Paylaşıldı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen iPhone 14’ün çıkış tarihi, Apple tarafından henüz daha açıklanmadan belli oldu. Yabancı bir internet sitesinin iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Apple’ın yeni akıllı telefonun tanıtım tarihi paylaşıldı. Ayrıca tanıtılacak diğer ürünler ve bunların fiyatları da iddialar arasında yer buldu.

Tüm dünyada milyonlarca Apple hayranı tarafından, yeni akıllı telefonu iPhone 14 sabırsızlıkla bekleniyor. Daha önce yapılan açıklamalarda iPhone 14 serisinin 4 telefondan oluşacağı sızdırılmıştı. Bu telefonlar; iPhone 14 (6.1 inç), iPhone 14 Max (6.7 inç), iPhone 14 Pro (6.1 inç) ve iPhone 14 Pro Max (6.7 inç) olacak. Ayrıca yeni serinin tasarımı ve teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatları ile ilgili de iddialar ortaya atıldı.

Haber Sitesi Paylaşımı Kendi Kaynaklarına Dayandırdı

Özel olarak Apple ile ilgili paylaşımlar yapan bir internet sitesi olan iDropNews, iPhone 14 serisinin 13 Eylül’de tanıtılacağını iddia etti. Apple tanıtımlarının, genellikle eylül ayının ortalarında ve Salı günleri yapıldığını söyleyen internet sitesi, bu tanıtımın 13 Eylül tarihinde gerçekleşmesinin kuvvetle muhtemel olduğunu dile getirdi.

Apple tarafından iPhone 14’ün çıkış tarihi hakkında bir bilgi paylaşılmasa da iDropNews isimli sitenin iddialarını reddetmedi. En çok merak edilen konulardan birisi ise bu yıl yapılacak tanıtım etkinliğinin online olarak mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı oldu. Bu konu ile ilgili paylaşım yapılmadı.

Tasarımı ve Fiyatları Paylaşıldı

Yapılan paylaşımlara göre yeni seri, iPhone 13 ile aynı tasarıma sahip olacak. Ayrıca Pro ve Pro Max versiyonlarında 48 MP sensörlü kamera sistemi bulunacak. Hap, delik ve çentik sistemlerinde değişim yapılacak ve ekranı diğer modellere çok daha parlak olacak.

Öne sürülene göre yeni seri olan iPhone 14’ün fiyatları şu şekilde olacak;

  • iPhone 14 fiyatı: 799 dolar
  • iPhone 14 Max fiyatı: 899 dolar
  • iPhone 14 Pro fiyatı: 1099 dolar
  • iPhone 14 Pro Max fiyatı: 1199 dolar

İlgili Makaleler