Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan Beklenmedik Atak: Müze, Sinema, Tiyatro, Konser Fark Etmiyor! Her Etkinlik Anında 100 TL Kazandırıyor!

Kazandıran kampanyaları ile müşterilerinin avantajlı alışveriş yapmasını sağlayan bankalar, her geçen gün artan avantajları ile müşterilerini buluşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda birbirinden farklı kampanyaları ile öne çıkan Ziraat Bankası, bu kez sektörde fark yaratacak bir kampanya ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan konser ve tiyatro aktiviteleri ile artan gezileri hedefine alan Ziraat Bankası bu kez kültür ve sanat harcamalarında avantaj yaratmak için düğmeye basıyor. Şartları taşıyan herkes, Ziraat Bankası’nın bu yeni kampanyasından anında yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası’nda Her Alışveriş Kazandırıyor

Giyimden akaryakıt harcamalarına kadar her alışveriş için kazandıran bir kampanyası bulunan Ziraat Bankası, bu kez de kültürel aktiviteler için düğmeye basıyor. Anka müşterilerinin müze, sinema, tiyatro ve konser bileti işlemlerine hediye Bankkart Liralar dağıtan Ziraat Bankası, bu sektörlerde gerçekleştirilecek olan her harcamaya yüzde 10 olmak üzere toplamda 100 TL’ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatı yaratıyor. Bu kapsamda Bankkart Mobil ve Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı içerisinden kampanyaya katılım fırsatı sağlayan Ziraat Bankası, sadece kampanyaya katılan müşterilerine bu hediye Bankkart Liraları veriyor. Bankkart’ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak işlemleri kampanya kapsamında değerlendiren Ziraat Bankası, kampanyasına ilişkin detaylı bir duyuru metni de yayınlamış bulunuyor.

Ziraat Bankalılar Kültürel Aktivitelerinde De Kazanıyor

Kamu bankacılık anlayışıyla kazançlı bir alışveriş yapma olanağı tanıyan Ziraat Bankası, müşterilerini düzenli olarak avantajlı kampanyaları ile buluşturuyor. Bu kapsamda müşterilerine bu kez kültür ve sanat harcamalarında avantaj yaratan Ziraat Bankası, bu kampanyasından her müşterisini sadece bir kez yararlandırıyor. Yani Ziraat Bankası’nın kazandıran kampanyası müşteri bazlı olup, her katılımcıya maksimum 100 TL kazandırıyor. Özellikle asıl kart sahiplerini kampanyaya dahil eden Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemleri kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Bunun yanı sıra karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemlerini de kampanya kapsamında değerlendirmeyen Ziraat Bankası, bunun dışındaki tüm harcamaları kampanya kapsamında değerlendiriyor.

İlgili Makaleler